Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:26 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La restaurantul Navis, preparatele sunt doar în meniu... şi atât! (galerie foto)

ro

01 Oct, 2013 00:00 3830 Marime text
Restaurantul Navis este printre puţinele restaurante din portul turistic Tomis unde poţi găsi preparate la preţuri ceva mai accesibile şi pe gustul fiecăruia.
 
Localul Navis este situat în portul turistic Tomis, tot pe aripa dreaptă a zonei cu ambarcaţiuni. Când am ajuns noi, era aproape gol. Chiar şi aşa, chelnerului i-a luat mult să ne observe şi să vină să ne prezinte meniul.
Preţurile sunt acceptabile, sunt cam cele mai mici preţuri din tot portul turistic.

Un avantaj este că aici găsiţi cam de toate... doar în meniu. Pastele existau pe hârtie, nu şi în bucătărie, iar ospătarul nici salate nu era sigur că mai are. Deci aproape un sfert din meniu lipsea din cămară. Restul era structurat preparate din peşte între 11 şi 70 lei. Fructele de mare costă între 15 şi 28 de lei. Iar mâncărurile din carne de pui au preţuri între 13 şi 24 de lei. Pe lângă întârzierea meniurilor şi lipsa unor preparate, salate de pui cu crutoane a fost consistentă şi deloc scumpă: 18 lei.
Interiorul era decorat în stil marinăresc, iar prelatele au forma unor catarge.

Baia a fost curată, dar este poziţionată în afara restaurantului, iar dezavantajul este că poate intra oricine, oricând.
Un minus imens au fost instrumentele pentru ulei şi oţet care era foarte murdare şi pline de praf. Şerveţelele au fost puţine.
Nu m-a surprins nimic, nici mâncarea nu a fost extraordinară: doar bună.
Per total, dacă vrei să mănânci ceva pe fugă şi nu ai pretenţii extraordinare la mâncare, atunci restaurantul Navis este locul unde poţi merge fără probleme.
 
Restaurant Navis – Sea la vie, conform Registrului Comerţului, funcţionează pe S.C. EVIA AL MARE SRL şi este administrată de BOLCU EMIL în parteneriat cu MOROŞANU FLORENTINA.
 
Informaţii utile:
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Navis-Sea-La-Vie/424569154260689
Pentru rezervări şi alte informaţii: 0747 351 005
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii