Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:31 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mindfluid, o combinaţie kitschoasă a tuturor cluburilor din Constanţa

ro

04 Nov, 2013 00:00 3804 Marime text
Mindfluid este exemplul perfect pentru a demonstra că dacă încerci să combini două sau mai multe stiluri decorative, nu iese nimic bun sau frumos.
 
Barul Mindfluid este situat pe bulevardul Mircea cel Bătrân nr. 49 lângă restaurantul Casa Vegetariană. Este atât de mic, încât poţi trece pe lângă el şi fără să îl observi.
Rămase de peste vară, câteva scaune şi mese zac prăfuite, aproape spre dezintegrare – chiar aşa arată: ca şi cum nu ar mai rezista pentru încă o „tură” de clienţi.
Interiorul... bubuie. Este o explozie de culoare, stiluri, sclipici şi kitsch. Peste toate tronează plasticul din candelabrele absolut horror. Sunt trei la număr unul de culoare neagră şi două ultra-extra-mega colorate. Straniu este că, în general, corpurile de iluminat din şi cu plastic negru nu ies în evidenţă sau cel puţin nu îţi poţi da seama din ce material sunt confecţionate. Acestea, parcă, erau marcate.

Pe principiul „câte bordeie, atâtea obiceiuri” cei de la Mindfluid au gândit decorul pe bucăţi, se pare. Fiecare colţ are altă poveste, dar bine ar fi dacă s-ar completa.
Am conclus că atâtea cluburi câte sunt în Constanţa, toate au o frântură de loc în Mindfluid... până şi-n baie!
Preţurile nu sunt nici mici, nici mari. Sunt ca peste tot: o cafea costă 5 lei, un frappe 10, berea este cam 7-8 lei dacă nu eşti pretenţios, iar o limonadă face 8 lei. Dar pentru imaginea pe care o livrează, preţurile sunt un minus clar.
Servirea a fost cam de 6. Meniurile erau deja pe fiecare masă, deci chelnerul nu s-a deranjat prea mult de la televizor.
Mi-a plăcut vitrina cu băuturi: erau unele sticle primite cu dedicaţie, altele doar cu un aspect plăcut şi păstrate acolo.
Deşi barul este de nota 4 spre 5, m-am gândit să le dau nota 6 pentru următorul motiv: îmi place cum îşi promovează sigla şi brandul inclusiv în local una dintre oglinzi are inscriptionat indentificatorul vizual, la baie suportul de şerveţele are acelaşi desen, îmi place cum arată site-ul. Este unul dintre puţinele site-uri puse la punct aşa cum ar trebui.
 
Conform Registrului Comerţului, Mindfluid funcţionează pe societatea S.C. CONMAR COM SRL şi este administrată de Ion Constantin. Tot el se ocupă şi de societatea S.C. MINDFLUID ROOMS SRL.
 
Informaţii Utile:
Site: www.mindfluid.ro
Facebook: https://www.facebook.com/mindfluid.bar.7
 (numele de pe Facebook este Mindfluid Bar)
Program: 09.00 – 01.00
Adresă: Bulevardul Mircea cel Bătrân nr. 49
Rezervări: 0747 897 518
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • hmm 04 Nov, 2013 09:04 Preturile sunt uriase! Mi-am spart 50 de lei doar pe niste cocktail-uri amarate. Mai bine se transforma in alimentara.