Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:37 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nane, singurul restaurant oriental din portul Tomis, e pustiu

ro

04 Oct, 2013 00:00 4288 Marime text
Se pare, nici constănţenii şi nici turiştii nu se prea dau în vânt după mâncarea orientală. La restaurant Nane din portul Tomis e pustiu.

Am ajuns şi noi la Nane, în portul Tomis... şi eram singurii clienţi. Interiorul nu era deloc decorat, în afara unei pânze pictate pe unul dintre pereţi. Totul era simplu aranjat, fără gust.
Servirea nu a fost cu nimic specială, dar s-a încadrat în limitele bunului simţ. Totuşi, ospătarul părea începător prin stângăcia modului în care a luat comanda şi a servit.
Recomand salatele: sunt între 12 şi 32 de lei şi au diferite ingrediente cu specific oriental, ceea ce le conferă un gust colosal. Un minus îl acord mixului de preparate din meniu: pastele nu prea aveau ce căuta şi nici pieptul de pui preparat italienesc. Nu aveau ce căuta nici fructele de mare. Şi mă aşteptam să găsesc mult mai multe preparate cu specific turcesc. Am descoperit că au ţinut cont de ”reguli” şi nu au introdus preparate din porc în meniu.
Deserturile sunt foarte scumpe, cam 14 – 15 lei. Şi, din nou, existau şi altele decât cele tradiţionale. Să nu mai spunem de băuturi: în mod normal, cele alcoolice nu ar fi trebuit să existe – aşa cum este tradiţia în religia musulmană.
Am fost foarte dezamăgită şi pot să spun că nu este genul de restaurant în care să revin. Mai ales pentru că fuziunea dintre bucătăria turcească şi cea italiană nu se potriveşte.

Potrivit Registrului Comerţului restaurant Nane funcţionează pe societatea S.C. HAKI-LUK SRL şi este administrată de SELAMET GHIUNER.

Informaţii utile:
Facebook: https://ro-ro.facebook.com/pages/Restaurant-Nane/203853436366826
Rezervări: 0737 343 999
Program: Deschis tot timpul anului

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii