Restaurant Bacaro arată ca un salon de nunţi, deşi punctul de lucru din port arată superb!
Restaurant Bacaro arată ca un salon de nunţi, deşi punctul de lucru din port arată superb!
20 Mar, 2014 00:00
ZIUA de Constanta
9198
Marime text
Restaurant Bacaro este deschis în locul restaurantului Asterix din zona Tic-Tac. Poate vi se pare cunoscută denumirea restaurantului şi vă întrebaţi de ce. Aceeaşi firmă care administrează acest restaurantul se ocupă şi de Bacaro Port din Portul Tomis. Societatea despre care vorbim se numeşte Fila SH SRL şi, conform Registrului Comerţului, este administrată de Florica Dorina Soare şi Aurelian Soare.
Spre deosebire de restaurantul din port care este foarte elegant şi extrem de frumos, acesta din zona Tic-Tac aduce puţin a salon de nunţi. Puţin mai mult. Parte şi mai proastă este că nu erau decât două mese ocupate şi deja cei doi ospătari nu mai făceau faţă. Dispăruseră total din peisaj. Pe de altă parte, nu am aşteptat nici prea mult pentru mâncare, ceea ce a fost ceva mai bine. Totuşi, interiorul nu m-a făcut să mă simt deloc confortabil, mai ales că la masa alăturată erau nişte personaje ceva mai dubioase şi foarte agitate din urbea constănţeană. Preţurile, nici mari, dar nici mici, nu m-au încântat. Nici mâncarea nu a fost cine ştie ce. Meniurile costă 18 lei, iar micul dejun este între 7 şi 22 de lei. Salatele costă cel mult 25 de lei, ciorbele sunt maxim 12 lei, iar felurile principale – cum ar fi preparatele din carne, peşte sau fructe de mare - costă între 20 şi 63 de lei. Desigur, servesc şi paste sau pizza, iar ambele nu costă mai mult de 25 de lei. Ca şi deserturi, nu v-aş recomanda nimic, poate doar platoul de brânzeturi la 28 de lei. Sincer, nici băile nu mi s-au părut curate şi, în concluzie, nu mi-a plăcut cam nimic.
Aşa cum am mai spus, conform Registrului Comerţului, restaurant Bacaro funcţionează pe SC Fila SH SRL şi este administrată de Florica Dorina Soare şi Aurelian Soare. Acest restaurant mai are un punct de lucru în Portul Tomis. Cei doi mai sunt implicaţi şi în următoarele societăţi: SC Laborator şi Restaurant Tic Tac SRL (mandat cenzori expirat) şi Predeal Holidays SRL (radiată). Separat, Florica Dorina Soare s-a mai ocupat şi de Tomitan Interasig Agent SRL (radiată). Aurelian Soare se ocupă şi de SC Agro Sofil SRL, SC Agrosefag SRL, SC Algera Com SRL, SC Eco Production SRL, SC Eraos SRL(divizare parţială), Grain Tomis SRL, Intermed Grain Trans SRL, Intro SRL, Montana Azuga SRL, Pescăruşul Vesel SRL, Predeal Holidays SRL (mandat administratori expirat), Pro Granido SRL, Prod Transports Cereals SA, Ravena Impex SRL, Rogusto – Line SRL, SCF Trading SA(radiată), Siloz Agigea SA(radiată) şi Tomis Real Estate SRL. Managerii restaurantului din Portul Tomis sunt Alexandru Toader şi Alexandra Soare. Fila SH SRL a avut în anul 2012 o cifră de afaceri în valoare de 1.234.953 lei.
Informaţii utile:
Adresa: Str. Cişmelei nr. 16
Facebook: https://www.facebook.com/restaurantasterix.constanta?fref=ts
site http://www.restaurantbacaro.ro/
Spre deosebire de restaurantul din port care este foarte elegant şi extrem de frumos, acesta din zona Tic-Tac aduce puţin a salon de nunţi. Puţin mai mult. Parte şi mai proastă este că nu erau decât două mese ocupate şi deja cei doi ospătari nu mai făceau faţă. Dispăruseră total din peisaj. Pe de altă parte, nu am aşteptat nici prea mult pentru mâncare, ceea ce a fost ceva mai bine. Totuşi, interiorul nu m-a făcut să mă simt deloc confortabil, mai ales că la masa alăturată erau nişte personaje ceva mai dubioase şi foarte agitate din urbea constănţeană. Preţurile, nici mari, dar nici mici, nu m-au încântat. Nici mâncarea nu a fost cine ştie ce. Meniurile costă 18 lei, iar micul dejun este între 7 şi 22 de lei. Salatele costă cel mult 25 de lei, ciorbele sunt maxim 12 lei, iar felurile principale – cum ar fi preparatele din carne, peşte sau fructe de mare - costă între 20 şi 63 de lei. Desigur, servesc şi paste sau pizza, iar ambele nu costă mai mult de 25 de lei. Ca şi deserturi, nu v-aş recomanda nimic, poate doar platoul de brânzeturi la 28 de lei. Sincer, nici băile nu mi s-au părut curate şi, în concluzie, nu mi-a plăcut cam nimic.
Aşa cum am mai spus, conform Registrului Comerţului, restaurant Bacaro funcţionează pe SC Fila SH SRL şi este administrată de Florica Dorina Soare şi Aurelian Soare. Acest restaurant mai are un punct de lucru în Portul Tomis. Cei doi mai sunt implicaţi şi în următoarele societăţi: SC Laborator şi Restaurant Tic Tac SRL (mandat cenzori expirat) şi Predeal Holidays SRL (radiată). Separat, Florica Dorina Soare s-a mai ocupat şi de Tomitan Interasig Agent SRL (radiată). Aurelian Soare se ocupă şi de SC Agro Sofil SRL, SC Agrosefag SRL, SC Algera Com SRL, SC Eco Production SRL, SC Eraos SRL(divizare parţială), Grain Tomis SRL, Intermed Grain Trans SRL, Intro SRL, Montana Azuga SRL, Pescăruşul Vesel SRL, Predeal Holidays SRL (mandat administratori expirat), Pro Granido SRL, Prod Transports Cereals SA, Ravena Impex SRL, Rogusto – Line SRL, SCF Trading SA(radiată), Siloz Agigea SA(radiată) şi Tomis Real Estate SRL. Managerii restaurantului din Portul Tomis sunt Alexandru Toader şi Alexandra Soare. Fila SH SRL a avut în anul 2012 o cifră de afaceri în valoare de 1.234.953 lei.
Informaţii utile:
Adresa: Str. Cişmelei nr. 16
Facebook: https://www.facebook.com/restaurantasterix.constanta?fref=ts
site http://www.restaurantbacaro.ro/
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii