Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:30 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restaurant Bulevard, un local care se vrea de 4 stele

ro

11 Nov, 2013 09:20 10660 Marime text
Restaurant Bulevard se afla in hotel Bulevard si desi se vrea a fi de patru stele, servirea lasa de dorit 

Hotel Bulevard este inconfundabil prin forma şi aspectul exterior şi nu este constănţean care să nu ştie unde se află. Hotelul de 4 stele este situat pe bulevardul Mamaia, aproape de intrarea în staţiunea Mamaia.
Restaurantul hotelului are o capacitate de 100 de persoane în interior, iar pe terasă ar avea loc încă aproximativ 40 de persoane. Ca şi idee, mi-a plăcut mai mult aranjamentul şi aspectul meselor de pe terasă.

Preţurile variază în funcţie de produs. Spre exemplu, o cafea este 7 lei, o apă de 700 ml este 7 lei, berea este de la 4 la 20 lei. Vinurile sunt din cramele Recaş, domeniile Dealu Mare, Murfatlar, Sambureşti, Vincon Vrancea, Segarcea Prestige, Tohani şi Negrini.
În privinţa preparatelor culinare specialitatea casei este Foie Gras la preţul de 69 de lei şi scoici Saint Jacques tot la 69 de lei. Salatele costă între 15 şi 59 de lei. Mâncărurile de peşte costă între 20 şi 69 de lei. Dacă sunteţi amatori de preparate din pui vă recomand Paella Valencia la 22 de lei, rulada de pui cu ciuperci la 26 de lei sau Pui Sanhai la 24 de lei.

Servirea a fost de nota 7. Ospătarul avea o vârstă destul de înaintată şi, de cele mai multe ori, aspectul contează – iar nouă nu ne-a plăcut. Să nu mai punem la socoteală că „trântit” o doză de suc fără să o desfacă şi/sau fără pai.
De adăugat, nu mai avem nimic ... iar restaurantul hotelului Bulevard primeşte nota 7.

Conform Registrului Comerţului, restaurantul hotelului Bulevard funcţionează pe societatea S.C. FATI INTERNATIONAL COMPANY SRL a cărui asociaţi sunt Dorel Vlad şi Ana-Maria Vlad. Administrator este Loredana Mihaela Chiru.

Informaţii utile:
Site: http://www.complexbulevard.ro/
Adresa: Bd. Mamaia, zona Delfinariu
Rezervari: 0241 831 533 sau receptie@complexbulevard.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii