Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
08:19 23 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restaurantul Dacia Sud din Mamaia, un local anost, cu un meniu imens şi preţuri acceptabile (galerie foto)

ro

18 May, 2016 00:00 8191 Marime text

 
Cred că am mâncat într-un restaurant care… nu era încă deschis. De ce spun asta? Pentru că am ajuns la Dacia Sud, din Mamaia, şi nu ştiam la ce restaurant sunt, deoarece nu era trecută pe nicăieri vreo denumire, doar pe meniu. Mesele şi scaunele nu erau toate pregătite pentru clienţi, iar lumea lipsea cu desăvârşire. Aşa că am întrebat de la intrare dacă este deschis şi mi s-a spus că da. Mi-au lăsat impresia că erau încă în amenajare.
 
Terasa este destul de mare, nu au ceva special de oferit. Meniul este imens, toate mâncărurile româneşti cunoscute, plus altele. Astfel, puteţi servi specialitatea bucătarului-şef, adică Tournedos rossini cu cartofi sote (78 de lei), specialitatea casei (30 - 35 de lei), bufet rece (2 - 8 lei), gustări reci (11 - 20 de lei), aperitiv (12 - 20 de lei), gustări calde (10 - 26 de lei), pizza (13 - 25 de lei), paste (10 - 20 de lei), ciorbe (6 - 10 lei), preparate din peşte (18 - 55 de lei), preparate din carne de vită (20 - 60 de lei), preparate din carne de pasăre (17 - 25 de lei), preparate din carne de porc (19 - 33 de lei) sau salate (5 - 8 lei). Un desert are preţuri cuprinse între 7 şi 13 lei, un suc costă 6 lei şi o cafea - 7 lei.
 
Am comandat tochitură dobrogeană (20 de lei). Mâncarea a venit greu şi a fost banală, nimic special. Măcar porţia a fost mare, ca o consolare. Chelneriţa s-a mişcat şi ea cam greu, mai ales că localul era gol, şi cred că am pierdut mai mult timp aşteptând decât mâncând şi bând o cafea şi un suc.
 
Nu am văzut afişat planul de evacuare în caz de incendiu. Nu ne-au întrebat dacă achităm cash sau cu cardul şi mi-au dat, odată cu nota, şi bonul fiscal. În acest local, legea este aplicată şi se fumează pe terasă.

Ce spune Registrul Comerţului

Restaurantul Dacia Sud funcţionează pe societatea Grano Pane SRL, înfiinţată în anul 1992, cu sediul social în Mamaia, ce are ca principală activitate „hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare“. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului la 17 mai 2016, asociat unic şi administrator al firmei este Silvia Cusu, care mai figurează în Cara Company Group SRL.
 
Potrivit vrajitorul.eu, la finele anului 2014, Grano Pane SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 3.290.494 de lei, un profit de 32.537 de lei şi 46 de salariaţi. La sfârşitul anului 2013, firma înregistrase 3.266.611 lei, o pierdere netă de 192.000 de lei şi 43 de angajaţi.

Informaţii utile 

Facebook: www.facebook.com/pages/Restaurant-Dacia-Sud
Site: www.dacia-sud.ro
Telefon: 0241.831 812, 0241.831 872, 0241.831 873

Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii