Restaurantul Doina, un local din Mamaia unde am aşteptat tacâmurile mai mult decât mâncarea (galerie foto)
Restaurantul Doina, un local din Mamaia unde am aşteptat tacâmurile mai mult decât mâncarea (galerie foto)
23 Jun, 2016 00:00
ZIUA de Constanta
9223
Marime text
Restaurantul Doina este situat la parterul hotelului cu acelaşi nume, în staţiunea Mamaia. Localul, pe a cărui clădire sunt înscrise trei steluţe, are două saloane, unul destul de mare şi unul mai mic, şi o terasă mare în faţă. Restaurantul este destul de bine amenajat, deşi destul de comun, nimic neobişnuit. Terasa este mai frumoasă vara, fiind decorată cu plante şi flori.
Mâncarea de la Doina este cu precădere de inspiraţie autohtonă. Găsim aici preparatele obişnuite româneşti, dar şi câteva feluri ce aparţin altor bucătării, cum ar fi cea italiană. Astfel, puteţi servi preparate reci (3 - 45 de lei), gustări calde (4 - 20 de lei), supe (8 - 12 lei), ciorbe (8 - 10 lei), salate (13 - 17 lei), preparate din fructe de mare (10 - 35 de lei), specialităţile casei (18 - 40 de lei), preparate la grătar (3 - 45 de lei), preparate din peşte (10 - 30 lei), pizza (15 - 19 lei). Un desert are preţuri cuprinse între 7 şi 15 lei, iar un suc sau o cafea costă 5 lei.
Mi-am comandat una dintre specialităţile casei, medalion de porc gratinat (25 de lei), compus din muşchi de porc, vin alb, supă din suc de roşii, pastă de tomate, cartofi, ceapă şi verdeaţă. Comanda a venit destul de greu, inclusiv băutura, deşi nu era aglomerat pe terasă. Mai deranjant a fost însă faptul că mâncarea a fost adusă fără tacâmuri. Mai mult decât atât, ospătăriţa dispăruse şi a trebuit să aştept ceva timp să apară pentru a-i cere să aducă necesarele instrumente... Într-un final, aveam tot ce trebuie pe masă şi am reuşit să mănânc. Nu a fost ceva deosebit, ci doar bun şi banal.
În ceea ce priveşte măsurile de siguranţă, am văzut afişat planul de evacuare în caz de incendiu. Nu m-au întrebat dacă achit cash sau cu cardul şi mi-au dat, odată cu nota, şi bonul fiscal. În acest local legea este aplicată şi se fumează doar pe terasă.
Ce spune Registrul Comerţului
Restaurantul Doina funcţionează pe societatea Aries Import Export SRL, înfiinţată în anul 1992, cu sediul în municipiul Constanţa, ce se ocupă de „restaurante“. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului la 22 iunie 2016, asociat unic şi administrator al firmei este Stelian Panaia, care nu mai figurează în nicio altă firmă.Conform vrajitorul.eu, la finele anului 2014, Aries Import Export SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 842.458 de lei, un profit de 167.511 lei şi 13 salariaţi. La sfârşitul anului 2013, firma înregistrase o cifră de afaceri de 757.630 de lei, un profit de 39.637 de lei şi 16 salariaţi.
Informaţii utile
Site: www.hoteldoina.ro/Facebook: www.facebook.com/restaurantdoinamamaia/
Telefon: 0744 814 131
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii