Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:24 01 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A murit fostul președinte al Partidului Ecologist Român, Dănuț Pop

ro

01 Oct, 2024 15:52 295 Marime text

Fostul președinte al Partidului Ecologist Român Dănuț Pop a murit, marți, 01 octombrie în urma unei boli necruțătoare.

Vicepreședintele PER, Orhideea Maria Nebuneli-Pop, a anunțat decesul acestuia pe Facebook.


Cu părere de rău, astăzi ne luăm rămas bun de la președintele Partidului Ecologist Român, care a fost și nașul meu de cununie, Dănuț Pop.

Astăzi este o zi de doliu nu doar pentru familia noastră, ci și pentru întreaga comunitate politică și ecologistă din România. Ne luăm rămas bun de la Dănuț Pop, președintele Partidului Ecologist Român și nașul meu de cununie, un om de o integritate exemplară, un lider devotat și un suflet mare care a lăsat o amprentă adâncă în sufletele celor care l-au cunoscut.

Dănuț Pop a fost un lider cu o viziune clară, luptând neobosit pentru valorile ecologiste și pentru un viitor mai verde și mai sustenabil pentru România. De-a lungul carierei sale, a adus în discuție probleme importante legate de protecția mediului, conservarea naturii și sănătatea publică, răspunderea magistraților contribuind semnificativ la conștientizarea acestor teme în rândul publicului și al decidenților politici. Sub conducerea sa, Partidul Ecologist Român a devenit o voce importantă în politica românească, promovând un model de dezvoltare sustenabilă și respect pentru natură.

Dar dincolo de omul politic și de liderul dedicat cauzelor ecologiste, pentru mine, Dănuț Pop a fost și va rămâne nașul meu de cununie, un om drag, încăpățânat dar cu suflet mare!

În aceste momente grele, gândurile noastre se îndreaptă către cei care l-au cunoscut și iubit, către toți cei care au fost atinși de generozitatea și bunătatea sa. Vom păstra vie amintirea lui Dănuț Pop, a tuturor lucrurilor bune pe care le-a realizat și a sufletului său cald care a îmbogățit viețile celor din jur.

Ne luăm rămas bun cu durere în suflet, dar cu recunoștință pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună și pentru lecțiile pe care le-a împărtășit cu noi. Dănuț Pop va rămâne pentru totdeauna în inimile noastre, ca un exemplu de omenie, integritate și curaj.


Odihnește-te în pace, Dănuț Pop! Moștenirea ta va dăinui!- se arată pe pagina de Facebook. 

Economistul Mircea Coșea își exprimă regretul la decesul lui Pop.

Președintele Partidului. Ecologist Roman domnul Dănuț Pop ne a părăsit.Dumnezeu sa l odihnească.Miscarea ecologista.a pierdut un stralucit luptător pentru idealurile ecologiste din România- a scris acesta pe pagina de socializare. 




Sursa foto: Facebook/ Orhideea Maria Nebuneli-Pop


Citește și:

Preşedintele Partidului Ecologist Român, Dănuţ Pop, trimis în judecată de DNA
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii