Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:20 27 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 10-11 decembrie 2011

ro

12 Dec, 2011 10:04 2421 Marime text

turkey-flag.jpgColectivul Clinicii de Chirurgie şi Ortopedie Pediatrică, condus de dl. prof. Tica Constantin din Spitalul Judeţean Constanţa este alături de familia Ismail în greaua suferinţă pricinuită de moartea fulgerătoare a iubitului coleg Ismail Emin. Sincere condoleanţe!

cruce.jpgTeatrul de Stat Constanţa anunţă cu tristeţe trecerea în veşnicie a celei ce a fost Margareta Taşcă, sufleur al Dramaticului constănţean până la pensionare. Un foarte bun profesionist, într-o profesie foarte importantă pentru teatru – foarte calmă, politicoasă, reuşea să evite panica orice s-ar fi întâmplat, oricâte neprevăzute şi-ar fi făcut loc într-un spectacol. Ca sufleur, a fost parte a vieţii teatrului, fiind alături de trupă la sediu, în deplasări sau festivaluri, împărtăşind cu actorii fiecare succes al teatrului. Condoleanţe familiei! Să-i fie somnul lin! Dumnezeu să o odihnească!

Suntem alături de Mircea şi Mioara la decesul fulgerător al celui ce a fost tată şi un soţ iubitor, Mitea Vasile. Cu regrete, fam. Satnoianu Sandu.

Regretăm plecarea fulgerătoare din viaţă a colegei noastre Tancu Maria şi transmitem sincere condoleanţe familiei. Colectivul Tipografiei Universităţii Ovidius.

Colegii SMSM promoţia 1957 Constanţa anunţă cu regret decesul colegului lor Gheorghe Drăguţ. Dumnezeu să-l odihnească!

Simona şi Emil Preda sunt alături de familia Gavrilă în aceste clipe grele pricinuite de decesul celei ce a fost Gavrilă Adriana, un suflet deosebit. Sincere condoleanţe!

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii