Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:14 02 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 12 octombrie 2011

ro

12 Oct, 2011 10:35 1641 Marime text

cruce.jpgLocatarii Asociaţiei de Proprietari LS8-11 deplâng încetarea din viaţă a omului deosebit care a fost col. (r) Petre Ion şi sunt alături de familia îndoliată.

Cel care a fost Bocioacă Marin a trecut în nefiinţă. Trupul se află depus la Casa Albastră, iar înmormântarea va avea loc joi la orele prânzului, în Cimitirul Central. Nu te vom uita niciodată! Constantin, Răzvan, Elvira, Oleg

S-a stins din viaţă cel care a fost un om de o înaltă şi aleasă ţinută, cu mare grijă faţă de familie, copii, nepoţi şi cei apropiaţi, omul Bocioacă Marin. Trupul se află depus la Casa Albastră, iar înmormântarea va avea loc în Cimitirul Central, joi la prânz. Familia nu te va uita niciodată!

Florica şi Tincuţa sunt alături de prietena lor Nicoleta la moartea soţului său, Romeo Clement, om de o vastă cunoaştere ştiinţifică, literară, artistică, de o înaltă spiritualitate. Sincere condoleanţe soţiei şi copiilor Cristina şi Mihai. Dumnezeu să-i dea pace şi odihnă veşnică!

A plecat dintre noi Romeo, chimist pasionat, encicloped şi avid să împărtăşească tuturor tot ce acumulase. A fost de puţini înţeles, dar iubit de noi din tot sufletul! Nicoleta - soţie, Cristina - fiică, Mihai - fiu. Trupul neînsufleţit este depus la Casa Albastră. Înmormântarea are loc astăzi la ora 13.30.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii