Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:14 27 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 14 decembrie 2011

ro

14 Dec, 2011 09:25 1762 Marime text

cruce.jpgFamilia Făget Vasile şi Jeni deplânge decesul neaşteptat al cumnatei lor dragi Georgeta. Sincere regrete!

Cu durere în suflet pentru marea pierdere a mamei şi soacrei Gabriela Iliescu, copiii Corina şi Laurentiu Şerban anunţă depunerea corpului neînsufleţit la Capela Cimitirului Municipal (Energia) astăzi, la ora 13.00. Funeraliile vor avea loc mâine la ora 13.00.

Familia Coşeriu, împreună cu Şerban Virgil, împărtăşesc durerea şi sunt alături de Corina şi Laurenţiu la trecerea în eternitate a celei ce le-a fost mamă şi soacră şi transmit sincere condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Familia Gigi şi Rodica Făget este alături de fratele Traian şi de familia lui în greaua pierdere a iubitei noastre cumnate Georgeta, de care ne despărţim cu multă tristeţe şi durere. Dumnezeu să o odihnească!

Maria Făget, Octavian şi Laura sunt profund îndureraţi de despărţirea neaşteptată a nurorii şi mătuşii lor dragi. Sincere condoleanţe!

Cadrele didactice de la Liceul Internaţional de Informatică Constanţa sunt alături de colega lor prof. Claudia Bosoancă în grelele momente pricinuite de decesul bunicii sale. Sincere condoleanţe familiei îndurerate!

Colectivul clasei a XI-a B de la Liceul Internaţional de Informatică Constanţa este alături de diriginta Claudia Bosoancă în aceste clipe grele, la decesul bunicii sale. Transmitem condoleanţe familiei îndurerate!

Ion Ştefan, prietenul, naşul şi unchiul meu, fost instructor auto, a decedat în data de 13.12.2011, la vârsta de 83 de ani. A făcut mult bine celor din jurul lui. Dumnezeu să-l odihnească în pace! George.

Cu adâncă durere, anunţăm trecerea în lumea celor drepţi a celui care a fost Vasiliu Nicolae, soţ, tată şi socru. Nu-l vom uita niciodată! Suntem alături de el în drumul spre lumină, linişte şi pace, în data de 15.12.2011, ora 12.00, la Cimitirul Central. Dumnezeu să-l odihnească!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii