Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:35 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 15 mai 2013

ro

15 May, 2013 10:15 1769 Marime text
Cu adâncă durere, familia Burcuş regretă dispariţia mamei, Burcuş Floarea. Înmormântarea are loc mâine, ora 13.00, la Cimitirul Central. Dumnezeu s-o ierte! Burcuş.


Cu adâncă durere în suflet anunţăm dispariţia celei care a fost bunică, Burcuş Floarea. Nu te vom uita niciodată! Familia Burcuş.


Suntem alături de doamna Rodica Iftimie în greaua pierdere suferită prin decesul soţului, Iftimie Teodor. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familia Anişoara, Iulian şi Cristian Amariei.

Colectivul Administraţiei Finanţelor Publice Contribuabili Mijlocii transmite sincere condoleanţe şi este alături de colega Aura la marea durere pricinuită de trecerea în nefiinţă a mamei sale, Modi Sofia. Dumnezeu s-o odihnească!


Cu inimile zdrobite de durere, deplângem încetarea din viaţă, răpusă de o boală necruţătoare, a celei care a fost Elena Cojocaru, exemplu de bunătate sufletească şi generozitate. Suntem alături de Miti, Milica, Andrei şi Nicu la trista despărţire de cea care a fost scumpă soţie, mamă, bunică şi soacră. Dumnezeu s-o odihnească! Familia Petre.


Maria Ionescu (Maşa) este alături de prietena ei dragă Rodica, în marea durere pricinuită de decesul soţului, colonel (r) Iftimie Teodor. Dumnezeu să-l odihnească în pace!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii