Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:19 27 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 15 noiembrie 2011

ro

15 Nov, 2011 09:38 1989 Marime text

cruce.jpgRegretăm trecerea în nefiinţă a celui care a fost un om deosebit, Aurel Andrei. Cumnaţii şi nepoţii sunt alături de fiicele Viorica şi Adriana. Familia Neacşu Ion şi Vieru Cornel.

O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet bun s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens. Când se stinge o flacără o aprinzi din nou, dar când se stinge o viaţă o plângi mereu. Cu inimile pline de durere, anunţăm încetarea din viaţă a celui ce a fost Piştale Gheorghe, soţ, tată, frate, cumnat. Regretăm amarnic şi suntem alături de familia îndoliată. Sincere condoleanţe! Familiile Chihaia Mirela, Iorgu, Vasile, Garofil Tanţa şi Stere, Piştale Vasile, Pepa, Iani Maria, Piştale Mitică şi Nicu, Aragea Tascu şi Zoia, copii şi nepoţi.

Regretăm dispariţia unei bune prietene, cea care a fost Livia Rogozea din Cobadin. Sincere condoleanţe familiei îndoliate din partea familiei Aurelia Şeitan!

Piştale Agora – soţie, alături de fiicele şi ginerii săi, cu durere în suflet anunţă trecerea în nefiinţă a celui ce a fost soţ şi tată iubitor, Piştale Gheorghe.

Cu eterne regrete, Piştale Vasile, alături de familia sa, deplânge moartea celui ce a fost Piştale Gheorghe.

Trecerea la cele veşnice a lui Piştale Gheorghe este deplânsă de familia Guliu Vasile.

Familiile Caraman Enache şi Ceauş Aurel anunţă cu tristeţe moartea celui ce a fost Piştale Gheorghe şi sunt alături de sora lor.

Cu inimile pline de durere, Piştale Aurica – cumnată, împreună cu copiii, deplânge trecerea în nefiinţă a lui Piştale Gheorghe. Nu te vom uita niciodată! Înmormântarea va avea loc mâine, ora 12.00, la Cimitirul Central.

Cu adâncă durere în suflet anunţăm încetarea din viaţă a lui Piştale Gheorghe. Dumnezeu să-l ierte! Guliu Elena – soră.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii