Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:15 28 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 29/30 octombrie 2011

ro

31 Oct, 2011 09:38 1584 Marime text

cruce.jpgColegii şi prietenii sunt alături de fam. Tarpa şi regretă trecerea în nefiinţă a celui ce a fost Dafinoiu Alexandru. Suntem alături de familia îndoliată. Sincere condoleanţe!

Soţia, copiii, împreună cu nepoţii, cu durere în suflet, regretă pierderea celui ce a fost tată şi bunic, Dafinoiu Alexandru. Nu te vom uita niciodată! Dumnezeu să îl odihnească în pace!

A decedat Cernenco Gheorghe, str. Alex. cel Bun 63 Constanţa. Din partea copiilor şi fraţilor, nu te vom uita niciodată!

Cu adâncă durere în suflet, anunţăm încetarea din viaţă a iubitului nostru soţ, tată, socru şi bunic, Mircea Belu. Dumnezeu să-l ierte! Familia Belu 

Locatarii Asociaţiei de Proprietari nr. 2 Stefan cel Mare 67 sunt alături de familia Belu în durerea fără margini pricinuita de trecerea în lumea celor drepţi a celui ce a fost BELU MIRCEA, expert contabil. Sincere condoleanţe şi regrete! Dumnezeu să-l ierte!

Cu nemărginită durere în suflet vă anunţăm decesul celei ce a fost Puşcaşu Petruţa – Bibi. Ştefi, Laurenţiu şi Denisa. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii