Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:25 26 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 3 februarie 2014

ro

03 Feb, 2014 11:02 2366 Marime text
Ieri, a plecat dintre noi Fotinia Roşca, profesor de muzică la Şcoala Gimnazială nr. 39 „Nicolae Tonitza” din Costanţa.
Un om deosebit, profesor dăruit meseriei de dascăl, apropiat de elevii săi, un adevărat artist, care a dovedit implicare şi dăruire în tot ceea ce a clădit pe plan profesional. Dumnezeu să o odihnească!
Trupul neînsufleţit se află depus la Capela mortuară a Bisericii Adormirea I, din spatele magazinului Tomis.

Elena Fleischer regretă moartea celei care a fost o bună prietenă şi vecină, Elena Văleanu, la 82 de ani. Linişte şi odihnă veşnică! Sincere condoleanţe lui Vali şi Gabi Văleanu!

Sincere condoleanţe pentru pierderea scumpei tale mame, Nela Mocanu! Suntem alături de tine, Felicia. Familia Năstase Marin şi şi Elena.

A murit Mioara Hondrilă, profesoară şi inspector de limba şi literatura română. A fost un om frumos şi fizic, şi spiritual. Prin cultură, ţinută morală şi o deosebită ştiinţă a relaţionării cu oamenii, s-a detaşat de alţi profesori şi inspectori şcolari. Citea enorm, în ultimele luni de suferinţă a citit 70 de cărţi şi a murit în timp ce fiul ei îi citea ultimele pagini dintr-o cate pe care nu reuşise s-o termine! O voi păstra în amintire atâta vreme cât timpul mă va îngădui şi pe mine să exist! Florica Moscu, o fostă colegă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii