Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:21 26 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 6-7 aprilie 2013

ro

07 Apr, 2013 11:45 2046 Marime text
Cu durere în suflet, soţul Durbală Niculae şi copiii Adina şi Mihai anunţă decesul celei care a fost Durbală Anişoara, soţie, mamă şi bunică iubitoare. Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Cu imensă durere în suflet, deplângem fulgerătoarea dispariţie a celei care a fost Durbală Anişoara. Îndurerare şi întrstare la pierderea unui om de un extraordinar caracter, pentru bunătatea, generozitatea şi devotamentul pe care le-a avut de-a lungul întregii sale vieţi. Îi vom păstra o veşnică şi luminoasă amintire! Mama Maria Diţescu, sora Elena Diţescu, copiii, nora, ginerele şi nepoţii.

Colectivul firmei NS Copiers este alături de colegul lor Mihai Durbală în grelele momente pricinuite de pierderea mamei sale, Anişoara Durbală. Dumnezeu s-o odihnească!

Sincere regrete pentru cea care ne-a luminat minţile, prof. Ani Durbală, căci a plecat să predea matematica îngerilor. Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Eliza Turtoi - soră, împreună cu nepoţii, familia Munteanu Virgil şi familia Prună Ionel, regretă trecerea în nefiinţă a celui care a fost Vasile Rucăreanu. Suntem alături de familia îndurerată. Dumnezeu să-l odihnească!

Suntem alături de familia îndurerată a celui care a fost Vasile Rucăreanu. Dumnezeu să-l odihnească! Condoleanţe familiei! Nepoţii – familia Pripici Eugenia, Rizescu Ion şi Tudoran Dan.

Lucreţia - soră, familia Pazara Nina, Nicu şi Maia anunţă cu durere încetarea din viaţă a celui care a fost Vasile Rucăreanu. Suntem alături de familia îndoliată!

Clubul Sportiv Farul Constanţa este alături de domnul Iulian Gurzu în aceste momente grele pricinuite de decesul mamei sale. Sincere condoleanţe! Dumnezeu s-o ierte!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii