Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:15 03 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu în comuna Valu lui Traian din județul Contanța. A murit Plt. Florin Țugurel

ro

03 Sep, 2024 10:55 370 Marime text

Lumânări, Sursa foto: ZIUA de Constanța



Astăzi, 3 septembrie 2024, a fost anunțat decesul Plt. Florin Țugurel, membru important al comunității locale din Valu lui Traian, județul Constanța, în vârstă de 47 de ani,

Evenimentul tragic care a îndoliat comunitatea din Valu lui Traian, a fost publicat de președintele ales al Consiliului Județean Constanța, Florin Mitroi, pe pagina sa de facebook.
 


Cu profundă tristețe am aflat despre pierderea Plt. Țugurel Florin.

În aceste momente grele, vălurenii își exprimă respectul și recunoștința față de curajul și sacrificiul său.Suntem alături de familia îndoliată, colegii și prietenii care îl plâng.

Fie ca Dumnezeu să vă ofere alinare și putere în această durere.Onorăm cu respect memoria unui adevărat erou. Dumnezeu să-l odihnească în pace!, a transmis Florin Mitroi

Amintim despre Plt. Florin Țugurel că în anul 2016 a primit Medalia Naţională „Pentru Merit”, clasa a III a, cu însemne pentru militari, în semn de apreciere pentru rezultatele remarcabile obţinute în activitatea profesională şi înaltul profesionalism dovedit în îndeplinirea misiunilor încredinţate.

Citește și:
Bogdan Florin Geană şi Forin Ţugurel din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Constanţa au fost decorați
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii