Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:26 21 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu în Cumpăna, județul Constanța A murit o îndrăgită profesoară din Cumpăna!

ro

21 Aug, 2024 16:02 336 Marime text
Profesoara Elena Ciuciulică. Sursă foto: Primăria Cumpăna
 
  • Primăria Comunei Cumpăna, județul Constanța, cu profund regret, deplânge trecerea fulgerătoare la cele veșnice a celei care a fost un om cu un suflet deosebit, de o înaltă ținută morală și profesională, doamna Elena Ciuciulică, devotată soție și mamă.
 
Primăria Comunei Cumpăna, județul Constanța, cu profund regret, deplânge trecerea fulgerătoare la cele veșnice a celei care a fost un om cu un suflet deosebit, de o înaltă ținută morală și profesională, doamna Elena Ciuciulică, devotată soție și mamă, transmite Primăria Cumpăna printr-un comunicat.
 

„Distins și generos dascăl al acestei așezări, a dăruit din toată inima, a schimbat, șlefuit, modelat și înnobilat nenumărate generații de elevi, formând oameni de valoare. Grație muncii domniei sale a făcut posibil ca bună parte din visurile atâtor generații să prindă aripi, să devină realitate și să nu aibă limite.
 
A dovedit în toată activitatea sa nobilă perseverență, consecvență, profesionalism, umanitate și spirit de solidaritate.
 
Vestea plecării pe neașteptate pe drumul veșniciei ne-a întristat pe toți, iar durerea dispariției nu poate fi alinată decât prin rugăciune, comemorare pioasă și recunoștință pentru tot ceea ce-a dăruit de-a lungul întregii sale vieți.
 
Suntem alături de soț și copii, dorindu-le puterea de a trece peste această mare și de neînlocuit pierdere, păstrându-i în inimă o veșnică amintire.
 
Sincere condoleanțe, gânduri de mângâiere și sentimente de profundă compasiune familiei îndurerate!
 
O lacrimă pioasă pentru sufletul său blând, iar Bunul Dumnezeu să o aşeze în cetele celor drepți, odihnindu-i sufletul generos în pace și lumină, întru eternitate!

De acum înainte nu o vom mai vedea decât prin fereastra amintirilor”, a încheiat sursa citată.

 

„Unele stele veghează mai departe, fiindcă nu se sting niciodată”.


Toți cei care doresc să aprindă o lumânare sunt așteptați începând cu ora 18.00 la capela Bisericii Sfânta Parascheva din Cumpăna.

Slujba de înmormântare va avea loc joi, la ora 12.30, au mai adăugat reprezentanții Primăriei Cumpăna.


Citește și:
A murit fostul jurnalist Matei Vîrtosu, purtătorul de cuvânt de la Avocatul Poporului
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii