Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:33 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu în învățământul constănțean Sora regretatului cântăreț Dan Spătaru s-a stins din viață. Când va avea loc slujba de înmormântare

ro

21 Jun, 2022 14:04 4491 Marime text
Deces, foto: Pexels A murit Anca Nicola, profesor de Limba și literatura română al Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu” din Medgidia.

 

Doamna profesoară Anca Nicola(Puica) a incetat din viață! Condoleanțe familiei si Dumnezeu să o odihnească în pace!, este mesajul afișat pe pagina de socializare a PROMOȚIEI 1985 LICEUL NICOLAE BĂLCESCU MEDGIDIA.
 

 

A plecat dintre noi o mare doamnă, diriginta noastră, d-na NICOLA ANCA. Pentru cei ce au cunoscut- o și au apreciat-o si vor să își ia rămas bun, o pot face mâine 22.06. orele 9.30-10 la biserica sf Petru și Pavel din Medgidia unde va avea loc slujba de înmormântare., scrie Camelia Șerban pe pagina de socializare. 




Dan George Spătaru s-a născut în 2 octombrie 1939, într-o familie de învățători, Gherghina și Aurel Spătaru. Și-a petrecut copilăria la Aliman, comuna natală, în Ion Corvin și la Medgidia, alături de sora mai mare Puica (Maria Nicola) și a bunicilor, agricultori.

Când avea 12 ani, mama sa a murit, iar cei doi copii s-au mutat la Medgidia la o mătușă pentru a îndeplini dorința mamei "Copiii mei să învețe carte".  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii