Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:16 19 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA Constanța Trafic blocat pe strada Baba Novac din Constanța! Iată intervalul

ro

19 Oct, 2024 15:01 178 Marime text
foto cu rol ilustrativ

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 800 mm, echipele de intervenție RAJA SA au fost nevoite să restricționeze traficul auto pe strada Baba Novac, tronsonul delimitat de str. Dezrobirii și Dionisie cel Mic din Constanța, începând de astăzi – 19 octombrie 2024, ora 12:00, până luni - 21 octombrie 2024, ora 07:00.

La ora actuală, magistrala veche de peste 50 ani urmează să fie înlocuită prin Programul Operațional Infrastructură Mare Conducta - contractul CL 33, intitulat „Reabilitarea conductelor de aducțiune și magistrale, stațiilor de pompare și refulare din municipiul Constanța”, cu o valoare totală de 82,38 milioane de lei.

Potrivit RAJA SA, în vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonații deserviți nu sunt afectați de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile cu conducta sub presiune.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei în mod operativ, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulației cât mai rapid și în cele mai bune condiții.- transmit reprezentanții RAJA SA. 



Citește și:

RAJA ConstanțaSe oprește apa în zona centrală din Constanța!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii