Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:23 15 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea și interesele ale Nicoletei Caciuc, Șef birou la Consiliul Județean Constanța (DOCUMENT)

ro

15 Sep, 2024 17:00 146 Marime text
Foto ilustrativă - sursa: Pexels

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Astăzi prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Nicoletei Caciuc, ce ocupă funcția de șef de birou al al județului Constanța, în cadrul Consiliului Județean Constanța, documente preluate de pe site-ul Consiliului Județean Constanța.
 
În ultima declarație de avere, depusă pe data de 22.07.2024, aceasta a declarat că deține două terenuri agricole, unul localizat în localitatea Remus Opreanu din județul Constanța, dobândit în anul 1995, în suprafață de 0.50Ha, precum și unul moștenit în anul 2021, de 3Ha, în localitatea Topalu, din județul Constanța.
 
De asemenea, deține și o cotă parte de 1/3 dintr-un teren intravilan, de 1201mp, moștenit în anul 2021, alături de Crudu Iuliana și Șocarici Cornel.
 
În declarația de avere apar și două terenuri pe care le deține soțul său, Caciuc Procopie-Ilie, unul intravilan, în suprafață de 2290mp, cumpărat în anul 2005, și un teren agricol, de 1000mp, moștenit în 2013.
  
Nicoleta Caciuc a completat la categoria Clădiri o cotă parte de 1/3 dintr-un apartament de 51mp, moștenit alături de Crudu Iuliana și Șocarici Cornel, precum și aceeași cotă parte dintr-o casă de locuit, de 72mp, moștenite alături de persoanele amintite, în anul 2021.
 
Soțul acesteia, Caciuc Procopie-Ilie deține o casă de locuit de 163mp, construită de acesta în 2006.
 
La categoria Bunuri Mobile, Nicoleta Caciuc a declarat două autoturisme marca Mercedes-Benz, fabricate în 2001, respectiv 2016, dobândite prin contract de vânzare-cumpărare. De asemenea, aceasta a declarat și o șalupă marca Glastron, fabricată în 2010, precum și o motocicletă fabricație 2023, ambele fiind obținute prin contracte de vânzare-cumpărare.
 
La categoria Active Financiare, Nicoleta Caciuc a declarat un depozit bancar cu un sold de 42.000 de euro, deschis la Banca Transilvania, în anul 2022.
 
La rubrica Datorii, aceasta a declarat un credit contractat în anul 2007, scadent în 2037, cu o valoare de 36.257 euro
 
La categoria „venituri ale declarantului și ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, a menționat venituri astfel: drepturile sale salariale provenite de la județul Constanța (Consiliul Județean Constanța), în valoare de 75.570 lei, precum și diferența din norma de hrană la salariu din 2022 din partea Direcției Generale Regionale A Finanțelor Publice Galați, în cuantum de 472 lei.
 
La veniturile familiei contribuie și soțul său, Caciuc Procopie-Ilie, care a înregistrat drepturi salariale din partea Winero Crama SRL București, în cuantum de 107.676 lei; precum și din partea Datini de Vin Constanța – 23.113. Acesta mai înregistrează un venit de 45.644 lei, din partea Alira Grand Vins, reprezentând tot drepturi salariale.
 
La categoria Venituri din cedarea folosinței bunurilor, Caciuc Procopie-Ilie figurează cu cedare folosință bunuri, în valoare de 22.500 de lei.
 
La venituri din activități agricole, Nicoleta Caciuc primește o arendă de pe terenul agricol din localitatea Remus Opreanu, în valoare de 400 de lei.
 
În declarația sa de interese, completată la data de 22.07.2024, Nicoleta Caciuc a declarat că este membru în cadrul Sindicatului Național Forța Legii.
 
În secțiunea Documente pot fi consultate în integralitate declarațiile de avere și interese ale Nicoletei Caciuc.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secțiunea „Documente” a materialului puteți vizualiza ultima declarație de avere și de interese, documente depuse de Ileana-Diana Bavela.
 
Citește și:
Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Adrian Doru Sponte, șef serviciu la CJ Constanța (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii