Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
03:27 25 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea și interesele comandorului Virgil Ovidiu Isac, comandant al Centrului pentru Tehnologia Informaţiei şi Apărare Cibernetică al Forțelor Navale (DOCUMENTE)

ro

30 Jan, 2023 00:00 3198 Marime text
Sursa foto - Navy.ro
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale comandorului Virgil Ovidiu Isac.
  • Comandorul este comandantul Centrului pentru Tehnologia Informaţiei şi Apărare Cibernetică al Forțelor Navale Române, începând cu data de 15 ianuarie 2017.
  • În Secțiunea Documente puteți consulta declarațiile de avere și de interese ale comandorului Virgil Ovidiu Isac.
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale comandorului Virgil Ovidiu Isac, comandantul Centrului pentru Tehnologia Informaţiei şi Apărare Cibernetică al Forțelor Navale Române, începând cu data de 15 ianuarie 2017.
 
Despre comandor Virgil Ovidiu Isac
 
Potrivit CV-ului afișat pe site-ul oficial al Forțelor Navale Române, comandorul Virgil Ovidiu Isac s-a născut pe 30 mai 1974 în Botoşani.
 
Acesta a absolvit studiile liceale în 1992, iar în perioada 1992-1997, a urmat cursurile Academiei Navale „Mircea cel Bătrân“, Facultatea de Inginerie Marină.
 
Totodată, în 1999, acesta a absolvit Facultatea de Matematică-Informatică, din cadrul Universităţii „Ovidius“, Constanța.
 
După absolvirea Academiei Navale, Virgil Ovidiu Isac, a activat în calitate de comandant vedetă torpiloare 58, la divizionul 81, iar apoi a fost numit în funcţia de comandant de vedetă torpiloare, pe rând la vedeta torpiloare 67 şi vedeta torpiloare 74, potrivit navy.ro
 
În continuare, în perioada 1999-2000 a fost ofiţer 3 cu operaţiile la Divizionul 50 Fregate şi la corveta 265.

 
De la data de 1 iulie 2001, Virgil Ovidiu Isac a fost numit în funcţia de ofiţer 3 la colectivul elaborare programe asigurare logistică, Centrul de Calcul Mic nr. 21, iar din 2003 a fost Şef secţie realizare şi mentenanţă software la Centrul de Informatică al Forţelor Navale.
 
Între anii 2007-2011 a fost Şeful Biroului Analiză, Proiectare şi Realizare Sisteme Informatice Navale la Centrul de Informatică al Forţelor Navale, iar în perioada 2012-2016 a fost Şeful Secţiei Analiză, Proiectare şi Implementare Sisteme Informatice Navale la același centru.
 
La data de 01 august 2016, Virgil Ovidiu Isac a fost împuternicit pentru a îndeplini atribuţiile funcţiei de comandant al Centrului pentru Tehnologia Informaţiei şi Apărare Cibernetică al Forţelor Navale, iar pe 15 ianuarie 2017 a fost numit comandant al Centrului pentru Tehnologia Informaţiei şi Apărare Cibernetică al Forţelor Navale.
 
De-a lungul carierei, a urmat mai multe cursuri, respectiv: curs de G.N.D.S.S., la Academia Navală „Mircea cel Bătrân“, în 2000; curs avansat de logistica unităţilor de marină, la aceeași academie, în 2002; curs de stat major pentru ofiţeri din Forţele Navale, la ANMB, în 2005; curs de reîmprospătare a cunoştinţelor de limba engleză, la ANMB - 2006; curs de specializare în domeniul planificării resurselor umane şi materiale în situaţii de criză, la mobilizare la Şcoala de Aplicaţie a Forţelor Navale – 2009.
 

În continuare, au urmat: curs de reîmprospătare a cunoştinţelor de limba engleză, la ANMB, în 2011; stagiu de pregătire pentru programul de management al activităţilor şi documentelor de stat major „Tasker Tracker“, în Bruxelles, Belgia- 2011; dar și SQL Server 2012: Features for Administrators (Microsoft).
 
Potrivit Navy.ro, în semn de apreciere, pentru profesionalismul dovedit și pentru rezultatele remarcabile obținute de-a lungul carierei, i-au fost conferite următoarele ordine și medalii: Emblema de Onoare a Statului Major General, Emblema de Onoare a Comunicaţiilor şi Informaticii Semnul onorific „În Serviciul Patriei“ pentru 15 de ani de activitate, Emblema de Onoare a Forţelor Navale, Emblema de Onoare a Resurselor Umane, Emblema de Onoare a Logisticii, Distincţia „Omul anului“ în 2015 şi Semnul onorific „În Serviciul Patriei“ pentru 20 de ani de activitate.
 
Avere și interese
 
În declarația de interese completată în iunie 2023, comandorul nu a menționat niciunul.
 
În ce privește declarația de avere completată în aceeași perioadă, comandorul Virgil Ovidiu Isac a trecut trei autoturisme, respectiv un Renault Megane din 2005, un Mercedes C200 din 2011 și un Mercedes C220 din 2008, toate cele trei mașini fiind dobândite în baza unor contracte de vânzare cumpărare.
 
La capitolul venituri anuale, comandantul Centrului IT al Forțelor Navale a menționat solda lunară de la UM 02046, ce i-a asigurat un venit anual de 117.709 lei, sumei adăugându-i-se 12410 lei anual – norma de hrană de la aceeași unitate militară și 18.000 de lei anual – compensație de chirie tot de la UM 02046 Constanța.
 
Soția sa a realizat un venit anual de 73.700 de lei, reprezentând salariul de la Consiliul Superior al Magistraturii.
 
În Secțiunea Documente puteți consulta declarațiile de avere și de interese ale comandorului Virgil Ovidiu Isac.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Ce avere are contraamiralul de flotilă Auraș Liviu Coman, locțiitor al șefului Statului Major al Forțelor Navale Române (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii