Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:13 14 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea și interesele lui Alexandru Oae, împuternicit director la Garda de Coastă Constanța (Document)

ro

13 Oct, 2024 17:00 413 Marime text
Foto ilustrativă - sursa: Pexels

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese, ale lui Alexandru Oae, împuternicit director la Garda de Coastă Constanța , documente preluate de pe site-ul oficial al Agenției Naționale de Integritate.
 
În ultima declarație de avere, depusă pe data de 14.06.2023, a menționat că deţine  ½ dintr-un teren agricol în Agigea, județul Constanța, achiziționat în 2008, cu o suprafață de 426 metri pătrați, dobândit prin contract de vânzare-cumpărare alături de Isabela-Maria Oae.
 
De asemenea, a menționat altea două terenuri intravilane din Constanța, achiziționate împreună cu Isabela Maria Oae, din care deține 50%, unul în suprafață de 197 mp, dobândit în 2017, respectiv un teren ce se întinde pe 16 mp, dobândit în 2019.
 
La categoria Clădiri, acesta a menționat că deține jumătate dintr-o casă de locuit, în suprafață de 127 mp, pe care a ridicat-o alături de Isabela Maria Oae în anul 2022.
 
De asemenea, a specificat și un apartament de 50 mp, din care acesta deține jumătate, celalaltă jumătate aparținând soției sale, Isabela Maria Oae, locuință dobândită prin contract de vânzare-cumpărare în 2019.
 
Conform datelor înscrise în document, acesta deține un autoturism marca VW Passat, fabricat în 2008, precum și o Skoda Fabia din 2006, ambele achiziționate prin contract de vânzare-cumpărare.
 
Oae a declarat și un credit la BRD Groupe Societe Generale SA, contractat în anul 2019, scadent în anul 2034, în valoare de 166110 RON.
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, a menţionat venituri din salarii, astfel: 129.605 RON de la Garda de Coastă Constanța. De asemenea, au fost menționate și salariul soției, de 51.188 RON, de la Centrul de Scafandri, precum și alocațiile celor doi copii ai săi, în cuantum de 2.916 RON fiecare.
 
 În declarația de interese, completată la data de 08.04.2024, a făcut precizarea de membru în organele de conducere a Asociației Absolvenților Academiei Navale Mircea cel Bătrân, precum și în Asociația Club Sportiv Tradisport-Tomis Constanța (membru președinte) .
 
Alexandru Oae figurează și ca membru în Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual, în Asociația Internațională a Polițiștilor- Secția Română, dar și în Corpul Național al Polițiștilor.
 
ong>PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale lui Alexandru Oae.
 
Citește și:
Declarații de avere Constanța
Deputatul PSD Marius Horia Țuțuianu a obținut, în 2023, prin contracte de donație, șase terenuri (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii