Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:20 05 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averile decanilor Universității Ovidius din Constanța Conf. univ. dr. Lucia-Violeta Melnic, de la Facultatea de Inginerie Mecanică, deține acțiuni în Vio Optim Consult SRL (DOCUMENTE)

ro

05 Oct, 2024 16:34 179 Marime text
  • În ediţia de astăzi, 5 octombrie 2024, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale decanului Facultății de Inginerie Mecanică, Industrială și Maritimă - conf. univ. dr. Lucia-Violeta Melnic.


Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale primarilor, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.


În ediţia de astăzi, 5 octombrie 2024, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale decanului Facultății de Inginerie Mecanică, Industrială și Maritimă, conf. univ. dr. Lucia-Violeta Melnic.
Potrivit declarației de avere, completată pe data de 11.06.2024, conf. univ. dr. Lucia-Violeta Melnic deține, împreună cu soțul, un teren intravilan de 364 mp, în Constanța, cumpărat în 2017. La acesta se adaugă cota parte de 1/3 dintr-un teren agricol de 17.000 mp, în Lumina, moștenit în 2021.
Conf. univ. dr. Lucia-Violeta Melnic mai deține un apartament de 64 mp în București, cumpărat în 2021, dar și o casă de locuit de 180 mp, în Constanța, construită în 2023.


Decanul Facultății de Inginerie Mecanică, Industrială și Maritimă conduce un automobil Hyundai Elantra, fabricat în 2014.


La rubrica Datorii sunt menționate două credite: unul de 394.760 lei contractat în 2021 și scadent în 2023, și un credit de 25.000 lei, contractat în 2020 și scadent în 2027.


În anul 2023, conf. univ. dr. Lucia-Violeta Melnic a câștigat 221.526 lei de la Universitatea Ovidius, 935 lei - venit agricol, 67.000 lei - dividende.


Soțul său a obținut 166.710 lei de la SC Schinder România, 4.032 lei de la SC Civica Med SRL Constanța, 4.950 lei de la SC Vio Optim Consult SRL Constanța.


Potrivit declarației de interese, decanul Facultății de Inginerie Mecanică, Industrială și Maritimă, conf. univ. dr. Lucia-Violeta Melnic, deține 10 acțiuni în SC Vio Optim Consult SRL Constanța.


Lucia-Violeta Melnic este vicepreședinte al Asociației Române de Inginerie Economică și al Asociației Universitare de Ingineria Fabricației.


Despre SC Vio Optim Consult SRL Constanța

Înființată în anul 2006, firma are sediul social pe strada Frankfurt nr. 13, ap. Birou Constanța și desfășoară activități de consultanță pentru afaceri și management.


Asociații firmei sunt: Melnic Gabriel Eduard și Melnic Lucia Violeta, fiecare cu câte 50% din capitalul social.
Cei doi asociați sunt și administratorii firmei.


SC Vio Optim Consult SRL Constanța a câștigat, prin negociere directă, 5 contracte de la: Sanatoriul Balnear de Recuperare Mangalia, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța și Municipiul Constanța.


În anul 2023, firma a declarat o cifră de afaceri de 196.024 lei, un singur salariat, un profit de 62.627 lei și datorii de 11.165 lei.


În secțiunea Documente puteți consulta declarațiile de avere și interese ale decanului Facultății de Inginerie Mecanică, Industrială și Maritimă - Conf. univ. dr. Lucia-Violeta Melnic.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.


Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Averile decanilor Universității Ovidius din Constanța: Prof. univ. dr. Ionel Melenco, de la Facultatea de Educație Fizică, deține două terenuri și două apartamente (DOCUMENTE)

Averile decanilor Universității Ovidius din Constanța:
Conf. univ. dr. ing. Anca Constantin de la Facultatea de Construcții deține hârtii de valoare la BCR și Trezorerie (DOCUMENTE)


Averile decanilor Universității Ovidius din Constanța
Prof. univ. dr. Daniela Vitcu, de la Facultatea de Arte, cu patru credite, o casă și un teren (DOCUMENTE)


Ei sunt noii decani ai Universității „Ovidius” din Constanţa. Iată cine va conduce destinele celor 16 facultăți
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii