Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:22 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Carmen Dumitrescu, consilier județean la Consiliul Județean Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

ro

10 Jul, 2023 17:57 1308 Marime text

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese a lui Carmen Dumitrescu, consilier județean la Consiliul Județean Constanța. 

În declaraţia de avere completată la data de 15.06.2023, Dumitrescu a declarat că deține un teren agricol situat în Techirghiol, dobândit prin contract de vânzare-cumpărare în anul 2008. Aceasta mai deține și un teren intravilan situat în Tuzla, dobândit prin contract de vânzare-cumpărare în anul 2010. 

La categoria clădiri, consilierul județean a declarat un apartament în Constanța dobândit în anul 2003, prin contract de vânzare -cumpărare, cu o suprafață de 85 m2. 

Dumitrescu mai are și o casă de locuit în Constanța, dobândită în anul 2014, prin contract de vânzare -cumpărare, cu o suprafață de 175 m2. 

Potrivit declarației de avere, consilierul județean deține un Autoturism Ford , an de fabricație 2017, obținut prin contract de vânzare -cumpărare. 

În ceea ce privește rubrica de datorii, consilierul județean are un credit la Banca Transilvania, contractat în  2014 și scadent în 2024, cu o valoare de 60.000 de euro. 

În ceea ce privește veniturile, Carmen Dumitrescu a încasat un salariu de 63. 889 lei ca și cadru didactic la Universitatea Maritima din Constanta. 

Soțul a încasat un salariu de 50. 000 lei ca Master Mariner la Bernhard Schulte GmbH & Co, Vorsetzen 54, 20459 Hamburg, Germania. 

Consilierul județean a mai menționat și venit al copilului în valoare de 28.000 GBP de la MUBI, 1 Newburgh Street, London, W1F 7RB, United Kingdom ca și coordonator de comunicare. 

În ceea ce privește venituri din cedarea folosinţei bunurilor, dumitrescu a încasat suma de 22.162 lei ca închiriere a unui imobil. Ca venituri din alte surse, Dumitrescu a încasat 13.140 lei ca și consilier județean la Consiliul Județean Constanța. 

În declarația de interese din 2023, Carmen Dumitrescu a declarat calitatea de membru în Consiliul de  Administrație în Centrul Județean de resurse și asistență educațională Constanța și vicepreședinte al Sindicatului Liber al Universității Maritime din Constanța. 


Averea și interesele în 2022

Potrivit declarației de avere și celei de interese completate în anul 2022, distinct față de mențiunile din 2022, consilierul județean a declarat la capitolul  datorii, un credit la Unicredit Bank, contractat în anul 2018 și scandent în anul 2023, cu o valoare de 7000 de euro.  

În ceea ce privește declarația de interese, aceasta nu deținea la acea vremecalitatea de membru în Consiliul de  Administrație în Centrul Județean de resurse și asistență educațională Constanța. 
 
În Secțiunea „Documente" pot fi consultate declarațiile de avere și de interese ale lui Carmen Dumitrescu, consilier județean la Consiliul Județean Constanța.

 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și: Ce averi și interese au cei mai noi aleși județeni constănțeni din actualul mandat?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii