Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:25 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce avere are șeful Serviciului Juridic de la ARBDD (DOCUMENTE)

ro

05 Apr, 2022 00:00 2552 Marime text
Sediul Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Radu Voicu, șeful Serviciului Juridic, Contencios Administrativ, Resurse Umane al Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea.
  • În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale lui Radu Voicu.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Radu Voicu, șeful Serviciului Juridic, Contencios Administrativ, Resurse Umane al Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea.
 
Potrivit ultimei declarații de avere afișate pe site-ul instituției, acesta deține un teren agricol de 1.500 mp, în Tulcea, cumpărat în 2011 împreună cu soția.
 
Tot în Tulcea, familia deține și o casă de 580 mp, cumpărată în 2005, iar în Murighiol – o casă de vacanță, de 917,33 mp, cumpărată în 2016, alături de Sandu și Daniela Victor.
 
La capitolul Bunuri mobile, șeful de la Juridic a menționat un Nissan din 2003, un Matiz din 2005 și o ambarcațiune Forward 520, din 2005.
 
În ce privește datoriile, angajatul ARBDD a menționat un credit de 50.000 de lei, contractat în 2019 și scadent în 2024.
 
Venitul realizat în calitate de șef Serviciul Juridic, Contencios Administrativ, Resurse Umane s-a ridicat la 83.771 de lei, în timp ce soția sa, Daniela Voicu, expert superior în cadrul Consiliului Județean Tulcea, a realizat un venit de 67.308 lei.
 
Conform propriilor declarații, Radu Voicu nu are interese.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale lui Radu Voicu.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Ce avere are Edmond Andrei Vîlcu, inspector ecolog la ARBDD Tulcea (DOCUMENTE)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii