Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:16 02 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Județean Constanța – Purtătorul de cuvânt Marian Cioacă a moștenit un apartament și un teren de 3.000 mp (DOCUMENTE)

ro

02 Aug, 2024 11:08 315 Marime text
Marian Cioacă. Sursa foto: Facebook Marian Cioacă

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Marian Cioacă, purtătorul de cuvânt al județului , cu funcția de inspector județean în cadrul  Compartimentului  Comunicare, Protocol și Organizare Evenimente din Consiliul Județean Constanța.
Funcționarii publici completează pe proprie răspundere declarațiile de avere și interese care sunt acte publice și răspund potrivit legii penale pentru inexactitatea sau caracterul incomplet al datelor menționate.
 
Familia Cioacă Marian și Roxana-Doina: trei apartamente și un teren de 3.000 m2

Purtătorul de cuvânt Marian Cioacă a moștenit un apartament de 68 mp în Constanța și un teren agricol de 3.000 mp în Murfatlar

Doina-Roxana Cioacă este expert investiții la BRD SGS și  deține integral  un apartament de 60 mp  în Galați dobândit în anul 2008, și jumătate din apartamentul achiziționat  în anul 2022.

Familia Cioacă mai deține un autoturism marca VW Golf 5 (2008) și un depozit bancar de 88.000 lei (2012) la ING Bank.
 
Credit pentru un apartament de 151 mp pe b-dul Ferdinand

Apartament Marian și Doina - Roxana Cioacă. Sursa foto: ZIUA de Constanța

Familia Cioacă Marian și Doina-Roxana a au achiziționat un apartament într-o vilă  de 151 mp situat pe B-dul. Ferdinand , vis-a-vis de Centrul Cultural Jean Constantin. Marian Cioacă consemnează în declarații un credit de 98.000 euro de la Banca Transilvania scadent în anul 2042.
 
Marian Cioacă asociat cu consilierul primarului Chițac. Afacerile în publicitate  și veniturile familia Cioacă
 
Familia a obținut drepturi salariale astfel:  purtătorul de cuvânt a încasat 99.136 lei de al Consiliul Județean Constanța și Doina-Roxana de la BRD-GSG a încasat 76.000 lei.

Cioacă Marian este asociat în cote egale cu Măndilă Gheorghe  în firma  Image Reflection SRL (2017) Constanța, și activitate declarată în domeniul  producției cinematografice, video și  programe de televiziune. Gheorghe Măndila mai este asociat și administrator la CGC Team Ideas SRL. Gheorghe Măndilă este președintele Organizației de Management a Destinației Mamaia Constanța și consilierul primarului Vergil Chițac.


Societatea Image Reflection SRL (2017) Constanța nu a declarat venituri anul trecut, iar pentru anul 2022 a înregistrat pierderi.

Cioacă Doina-Roxana a înregistrat la sfârșitul anului trecut două succese în carieră. Primarul localității Lumina, pesedistul Chiru Dumitru, în calitate de reprezentant al consiliului local,  a numit-o administrator pe Cioacă Doina-Roxana la societatea Gospodăria Lumina SRL(2010). Numirea în funcție a avut la bază hotărârea consiliului local Lumina nr. 247/28.11.2023 și publicarea în monitorul oficial 148/2024.

Cea de-a doua realizare a Roxanei-Doina Cioacă este înființarea societății comerciale Creativision Media SRL(2023).

Societatea Creativision Media SRL(2023) are sediul social chiar la domiciliul asociatei  Roxana-Doina Cioacă,în vila situată la adresa B-dul. Ferdinand nr 37 și  are activitate declarată Publicitate-activități ale agențiilor de publicitate.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale lui Marian Cioacă.

Citește și:

Schimbări în administrarea companiei Image Reflection, deținută de Gheorghe Măndilă și Marian Cioacă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii