Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:21 05 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Averea și interesele lui Ionuț Andrei Mercaș, șef de serviciu la Primăria Municipiului Constanța (DOCUMENT)

ro

05 Aug, 2024 17:00 169 Marime text
Sursa foto: Pexels

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Astăzi prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Ionuț Andrei Mercaș, ce ocupă funcția de șef de serviciu la Primăria Municipiului Constanța, documente preluate de pe site-ul Primăriei Municipiului Constanța.
 
În ultima declarație de avere, depusă pe data de 28 aprilie 2024, Ionuț Andrei Mercaș a declarat că deține 100% dintr-un apartament amplasat în municipiul Constanța, județul Constanța, dobândit în anul 2016 prin contract de vânzare-cumpărare.
 
El a menționat și două autoturisme, unul marca Ford, an de fabricație 2004, și unul marca Dacia, an de fabricație 2015, ambele dobândite prin contract de vânzare-cumpărare.
 
La categoria „debite, ipoteci, garanții emise în beneficiul unui terț, bunuri achiziționate în sistem leasing și alte asemenea bunuri, dacă valoarea însumată a tuturor acestora depășește 5.000 euro”, Ionuț Andrei Mercaș a declarat un credit, în valoare de 171.952 lei, contractat în anul 2016, cu data scadentă în anul 2046.
 
La categoria „venituri ale declarantului și ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, a menționat venituri astfel: drepturile sale salariale provenite de la Primăria Constanța, în valoare de 91.326 lei, precum și alocația copilului său, în valoare de 3.059 lei.
 
În ultima declarație de interese, depusă pe 28 aprilie 2024, Ionuț Andrei Mercaș a precizat calitatea de membru al PRO LEX.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secțiunea „Documente” a materialului puteți vizualiza ultima declarație de avere și de interese, documente depuse de Ionuț Andrei Mercaș.
 
Citește și:
Declarații de avere Constanța
Averea și interesele Nicoletei Gavril, auditor la Consiliul Județean Constanța. A menționat bijuterii, conturi bancare, apartamente și terenuri (DOCUMENTE)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii