Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:11 04 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Alexandru Ciora, inspector în Consiliul Județean, averea și interesele (DOCUMENTE)

ro

04 Sep, 2024 17:00 150 Marime text
 Consiliul Județean Constanța

 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale primarilor, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Alexandru Ciora, inspector în cadrul Biroului Informatică din Consiliul Județean Constanța.
 
În declarația de avere completată pe 27 mai 2024, Alexandru Ciora a menționat două terenuri intravilane, două apartamente, un autoturism, dar și trei credite bancare.
 
În suprafață de 15 metri pătrați, primul teren a fost dobândit în anul 1996 și este la Hârșova, în județul Constanța. Terenul a fost obținut prin contract de vânzare - cumpărare, iar titular, cu 100% cotă - parte, este Ștefania Ciora, soția lui Alexandru Ciora.
 
Celălalt teren este în municipiul Constanța, are 9 metri pătrați și a fost dobândit în 2021, prin contract de vânzare - cumpărare, soții Ciora fiind coproprietari, cu 50% cotă - parte.  
 
La Hârșova este și unul dintre apartamente, cel dobândit în 1996, cu suprafața de 51 de metri pătrați. A fost achiziționat prin contract de vânzare - cumpărare, titularul, cu 100% cotă - parte, fiind Ștefania Ciora.
 
Celălalt apartament este în municipiul Constanța. Are suprafața de 43 de metri pătrați, Alexandru și Ștefania Ciora, coproprietari, cu câte 50%, achiziționându-l prin contract de vânzare - cumpărare, în 2021.
 
Autoturismul este marca Renault Symbol, an de fabricație 2006, fiind achiziționat prin contract de vânzare - cumpărare.
 
La capitolul „Datorii“, Alexandru Ciora a menționat trei credite bancare: la Banca Volksbank, cumpărată de Banca Transilvania, contractat în 2008 și scadent în 2033, cu valoarea de 140.000 de franci elvețieni; la Banca Transilvania, contractat în 2021 și scadent în 2026, cu valoarea de 70.498 lei; la Banca Raiffeisen, contractat în 2021 și scadent în 2026, cu valoarea de 98.974 lei.   
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, au fost înscrise sume din salarii și din activități independente, astfel: din salarii - Alexandru Ciora - 68.633 lei (drepturi salariale de la Consiliul Județean Constanța); Ștefania Ciora - 63.735 lei (drepturi salariale de la Primăria Municipiului Constanța); din activități independente - 27.464 lei (prestări servicii, Ciora Ștefania Întreprindere Individuală).
 
Ca interese, în documentul completat tot pe 27 mai 2024, Alexandru Ciora a declarat calitatea de membru SAPL.
 
Declarații anterioare
 
În declarația de avere completată pe 19 mai 2023, Alexandru Ciora a menționat aceleași două terenuri, două apartamente, un autoturisn și trei credite bancare ca în declarația din 2024, datele coincizând.
 
Veniturile familiei Ciora au provenit tot din salarii și din activități independente, astfel: din salarii - din salarii - Alexandru Ciora - 63.920 lei (drepturi salariale de la Consiliul Județean Constanța); Ștefania Ciora - 68.073 lei (drepturi salariale de la Primăria Municipiului Constanța); din activități independente - 21.799 lei (prestări servicii, Ciora Ștefania Întreprindere Individuală).
 
Interesele au cuprins de asemenea calitatea de membru SAPL, declarația de interese fiind completată pe 19 mai 2023.   
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Alexandru Ciora.
 

Citește și:
 

Declarații de avere Constanța
Aura - Cerasela Badea, consilier local, averea și interesele (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii