Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:21 29 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Alina Frujinoiu, inspector în Consiliul Județean, averea și interesele (DOCUMENTE)

ro

29 Sep, 2024 17:00 176 Marime text
Consiliul Județean Constanța. Sursa foto: ZIUA de Constanța 
 

 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale primarilor, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, 30 septembrie 2024, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Alinei Frujinoiu, inspector în Consiliul Județean Constanța
 
În declarația de avere completată pe 23 aprilie 2024, Alina Frujinoiu a menționat un teren, un apartament, o casă de locuit și un autoturism.
 
Terenul este intravilan, situat în municipiul Constanța, are 378 de metri pătrați și a fost dobândit în 2016, prin contract de vânzare - cumpărare. Terenul este deținut de Alina Frujinoiu și de soțul ei, Dumitru Frujinoiu, cota parte fiind 1 / 2.
 
Soții Frujinoiu dețin, cu aceeași cotă parte de 1 / 2, și apartamentul, și casa de locuit, și acestea fiind situate în municipiul Constanța.
 
Apartamentul are suprafața de 49 de metri pătrați și a fost dobândit în 2014, prin contract de donație.
 
Casa de locuit are 105 metri pătrați și este deținută din 2021, în urma construcției din acel an.
  
Autoturismul este marca BMW, an de fabricație 2014, și a fost dobândit prin contract de vânzare - cumpărare.
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Alina Frujinoiu a menționat sume provenite din salarii, astfel: Alina Frujinoiu - 13.240 lei (de la CJ Constanța), Dumitru Frujinoiu - 94.672 lei (de la SC Habitat Reseidence Invest, Ștefănești, Argeș).
 
Ca interese, Alina Frujinoiu a declarat calitatea de membru al Sindicatului Consiliului Județean Constanța, în documentul completat tot pe 23 aprilie 2024.  

Declarații anterioare
 
În declarația de avere completată pe 6 noiembrie 2023, Alina Frujinoiu a menționat aceleași teren intravilan, apartament, casă de locuit și autoturism, datele coincizând.

La veniturile familiale, Alina Frujinoiu a înscris salariul soțului, Dumitru Frujinoiu, 80.672 lei de la SC Habitat Residence Invest (raport de serviciu).  
 
Interesele Alinei Frujinoiu au cuprins de asemenea calitatea de membru al Sindicatului Consiliului Județean Constanța, declarația de interese fiind completată pe 6 noiembrie 2023.   
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Alinei Frujinoiu.

 
Citește și:
 
Declarații de avere Constanța
Florin Răgălie, inspector în Consiliul Județean, averea și interesele (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii