Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:47 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Ana-Maria Musteață, inspector în cadrul CJ Constanța, are două apartamente și o mașină (DOCUMENTE)

ro

22 Sep, 2024 18:21 705 Marime text

 foto: Pexels
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Anei-Maria Musteață, inspector în cadrul Consiliului Județean Constanța, documente preluate de pe site-ul oficial al CJ Constanța.



 
În ultima declarație de avere, depusă pe 22 aprilie 2024, a menționat că deţine două apartamente, unul dobândit prin moștenire în 2003, având o suprafață de 50 mp, și altul achiziționat în 2017, prin contract de vânzare-cumpărare, la care deține o cotă parte, cu o suprafață de 102 mp.

Pe lângă imobile, Ana-Maria Musteață a declarat și un autoturism Volvo XC90, fabricat în 2021, dobândit prin contract de vânzare-cumpărare, și un depozit bancar deschis în 2022 la ING Bank, cu un sold de 18.000 de euro.

Aceasta are și un credit la ING Bank, contractat în 2017 și scadent în 2042, în valoare de 117.454 lei.
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, a menţionat venituri din salarii, astfel: 70.393 lei din activitatea desfășurată la Consiliul Județean Constanța. Soțul acesteia, a câștigat 65.500 de euro din activitatea sa la compania Global Petroprojects AG din Elveția. De asemenea, Musteață a obținut un venit suplimentar de 12.600 lei din închiriere.
 
Inspectorul a declarat și alocațiile copiilor în valoare de 6.118 lei.
 
În declarația de interese, a menționat calitatea de membru în cadrul Sindicatului Consiliul Județean Constanța.
 
  


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale Anei-Maria Musteață.



Citește și:

Averea și interesele lui Birca Alexandru, arhitectul șef al Județului Constanța (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii