Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:13 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Ateș Casimceali, consilier local la Primăria Constanța. Averea și interesele (DOCUMENTE)

ro

30 Jun, 2024 18:02 210 Marime text
foto: Pexels Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Ateș Casimceali, consilier local la Primăria Municipiului Constanța, documente preluate de pe site-ul oficial al  Consiliului Local.



 
În ultima declarație de avere, depusă pe 16.06.2024, a menționat că deţine în Constanța, din anul 2018, un teren intravilan în suprafață de 11 mp. Terenul a fost dobândit prin contract de vânzare – cumpărare.
 
Are și două apartamente în Constanța, ambele dobândite în 2018. Casimceali deține 100% dintr-un apartament de 25 de mp, achiziționat prin contract de vânzare – cumpărare și 50% dintr-un apartament lăsat moștenire și trecut pe numele soției, Selma Casimceali. Suprafața acestuia este 48 mp.
 
Conform datelor înscrise în document, consilierul are un autovehicul marca Vespa fabricat  în 2022 și un autoturism marc Renault din 2016.
 
A înscris în declarația de avere și trei conturi deschise la CEC, ING, UniCredit Bank și Allianz Țiriac. La CEC Bank are un cont în dolari, deschis în 2018, în valoare de 5.000 de dolari. Contul de la ING este în lei, a fost deschis în 2011 și are o valoare de 10.000de lei. La Allianz Țiriac, Casimceali are deschis din 2022 un fond de investiții în valoare de 2.000 de euro.
 
Privitor la UniCredit Bank, acesta are deschis un cont curent deschis în 2022 în valoare de 5.000 lei.  

La rubrica „Plasamente, investiţii directe şi împrumuturi acordate, dacă valoarea de piaţă însumată a tuturor acestora depăşeşte 5.000 de euro”, a declarat 38.000 euro, împrumuturi acordate în nume personal.
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Ateș Casimceali a declarat un venit de 60. 000de lei de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, unde lucrează ca medic rezident și 8.152 de lei de la Kasia SRL, unde este medic dentist și 14.520 lei ca mandate consilier local municipal.

Selma Casimceali are raportat un venit de 53.800 de lei de la IPJ Constanța.  
 
Consilierul a încasat și suma de 17.500 lei din chirie imobil și suma 6.800 lei alocația copilului.  
 
În declarația de interese completată la aceiași dată cu cea de avere, a menționat că face parte din cadrul Dental Kasia 2022 SRL, președinte în Asociația Viitorul Orașului Tău – Constanța și vicepreședinte al Uniunii Democratice a Tătarilor Turco-Musulmani din România, filiala Constanța.
 
De asemenea, este membru în PNL și consilier în cadrul Colegiului Medicilor Stomatologi Constanța.
 
 
 
 
 
Despre Dental Kasia 2022 SRL
  
Firma Dental Kasia 2022 SRL din Constanța, a fost înființată la data de 27.07.2022 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 8623 - Activități de asistență stomatologică.
 
Potrivit termene.ro, platfomră consultată la data de 30 iunie 2024, situația financiară pentru 2023, arată o pierdere de -123.724 lei, la un număr de un angajat. 

Casimceali este atât asociat unic, cât și administrator în societate.
 
 
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale lui Ateș Casimceali.   



Citește și:

Ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local al Municipiului Constanţa, suplimentată (DOCUMENTE)

Primăria Constanța a cumpărat bilete de avion de la agenția de turism administrată de colegul de partid al primarului Chițac (DOCUMENTE)


Ședință CLM ConstanțaConsilierul local Ateș Casimceali va face o deplasare în Belgia. Iată motivul

Ateș Casimceali, consilier local PNL la Primăria Constanța. Averea și interesele (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii