Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:30 07 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Averea și interesele consilierului județean, Liviu Popa (DOCUMENTE)

ro

07 Jul, 2024 14:49 317 Marime text


Cotidianul ZIUA de Constanța prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaților celor mai importante instituții publice din județul Constanța şi ai companiilor naționale, așa cum apar acestea fie pe site-urile instituțiilor, fie pe cel al Agenției Naționale de Integritate.
 
În ediția de astăzi, prezentăm declarația de avere şi pe cea de interese ale lui Liviu Popa, având funcția de consilier județean, documente preluate de pe site-ul oficial al Consiliului Județean Constanța.

 
În ultima declarație de avere depusă pe data de 12.06.2024 a menționat că deține două terenuri intravilane în localitatea Adamclisi, județul Constanța. Primul teren a fost dobândit în anul 2018 prin contract de vânzare cumpărare și are o suprafață de 3.000 m2, iar cel de-al doilea a fost dobândit în anul 2021 prin contract de vânzare cumpărare și are o suprafață de 1.000 m2, având o cotă de 50% la ambele terenuri.
 
Conform datelor înscrise în document, acesta are un casă de locuit în municipiul Constanța, dobândit în anul 2008 prin hotărâre judecătorească cu o suprafață de 78 m2.
 
Acesta a mai declarat că deține și un autoturism Opel Astra, din anul 2016, dobândit prin contract de vânzare cumpărare.
 
La categoria „Bunuri mobile”, acesta a declarat că în data de 02.12.2023 a vândut unei persoane fizice un spațiu comercial pentru care s-a încasat suma de 37.000 euro.
 
La categoria „Datorii”, consilierul județean a declarat că are o datorie de 42.814 lei la Raiffeisen Bank.
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Liviu Popa a menționat un venit de 0 lei la salariu ca administrator la firma SC Columna Green Solution SRL, dar are o îndemnizație de 41.333 lei ca și consilier județean.
 
Acesta a mai declarat și suma de 14.700 lei ce aparține soției, Merva Popa, ca pensie medicală din cadrul Casei Județene de Pensii Constanța.
 
În cadrul declarației de interese, completata la data de 12.06.2024, acesta a precizat că este asociat la firmele SC Atlantic Press SRL cu 20 de părți sociale în valoare de 200 lei și SC Columna Green Solution SRL cu 19 părți sociale în valoare de 190 lei.
 
Consilierul județean, Liviu Popa, a mai menționat că este și secretar adjunct la PNL.
 
Despre Atlantic Press SRL
 
Societatea Atlantic Press SRL a fost înființată în anul 2013, are sediul în municipiul Constanța, strada Ostrov, nr. 2B și se ocupă de „Restaurante”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociat unic și administrator este Liviu Popa.
 
Acesta mai este asociat și administrator la Columna Green Solution SRL.
 
Conform termene.ro, în anul 2023, societatea Atlantic Press SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 24.687 lei, cu o pierdere de 24.687 lei, la niciun angajat.
 
Despre Columna Green Solution SRL
 
Societatea Columna Green Solution SRL a fost înființată în anul 2018, are sediul în municipiul Constanța, strada Ostrov, nr. 2B și se ocupă de „Facilități de cazare pentru vacanțe și perioade de scurtă durată”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociați sunt Liviu Popa și Merva Popa, iar administrator este Liviu Popa.
 
Liviu Popa mai este asociat unic și administrator la Atlantic Press SRL.
 
Conform termene.ro, în anul 2023, societatea Columna Green Solution SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 9.633 lei, cu un profit de 26.540 lei, la doi angajați.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secțiunea „Documente” a acestui articol puteți vizualiza declarațiile de avere şi cele de interese ale lui Liviu Popa.

 
 
 
Citește și:
Declarații de avere Constanța: Averea și interesele Florin Tudor Gavrilă, consilier local (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii