Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:20 24 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Averea și interesele consilierului juridic din cadrul CJ Constanța, Luminița Beca. Aceasta este asociată în societatea Geo Lucas Turism SRL (DOCUMENTE)

ro

24 Aug, 2024 14:04 267 Marime text


Cotidianul ZIUA de Constanța prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaților celor mai importante instituții publice din județul Constanța şi ai companiilor naționale, așa cum apar acestea fie pe site-urile instituțiilor, fie pe cel al Agenției Naționale de Integritate.
 
În ediția de astăzi, prezentăm declarația de avere şi pe cea de interese ale Luminița Beca, având funcția de consilier juridic, documente preluate de pe site-ul oficial al Consiliului Județean Constanța.
 
În ultima declarație de avere completată la data de 14.06.2024, menționează că a vândut un autoturism Eugeniei Mitrea pe data de 21.05.2024 cu suma de 14.750 euro.
 
La categoria „Datorii” a declarat că are deschis un credit la BCR România pe perioada 2024-2029, în valoare de 150.000 lei.
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, a menționat drepturi salariale de 100.503 lei de la CJ Constanța și dividende din investiții și salariul de 106.540 lei a soțului, Nicu Beca de la Curtea de Conturi a României.
 
În ultima declarație de avere completată la data de 14.06.2024, aceasta a menționat că este asociat cu 3 părți sociale în valoare de 30 lei la societatea Geo Lucas Turism SRL.
 
Despre Geo Lucas Turism SRL
 
Societatea Geo Lucas Turism SRL a fost înființată în anul 2012, are sediul în municipiul Constanța, bulevardul Mamaia, nr. 66 și se ocupă de „Hoteluri și alte facilități de cazare similare”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociați sunt Stere Beca, Tudora Beca, Camelia Beca și Luminița Beca, iar administratori sunt Stere Beca și Tudora Beca.
 
Conform termene.ro, în anul 2023, societatea Geo Lucas Turism SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 813.326 lei, cu un profit de 296.222 lei, la 3 angajați.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secțiunea „Documente” a acestui articol puteți vizualiza declarațiile de avere şi cele de interese ale Luminiței Beca.
 
 
Citește și:
Declarații de avere Constanța: Averea și interesele Vivianei Mirică, consilier juridic la CJ Constanța (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii