Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:28 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Averea și interesele consilierului local, Cristiana Popescu (DOCUMENTE)

ro

17 Jul, 2024 20:04 164 Marime text


Cotidianul ZIUA de Constanța prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaților celor mai importante instituții publice din județul Constanța şi ai companiilor naționale, așa cum apar acestea fie pe site-urile instituțiilor, fie pe cel al Agenției Naționale de Integritate.
 
În ediția de astăzi, prezentăm declarația de avere şi pe cea de interese ale lui Cristiana Popescu, având funcția de consilier local, documente preluate de pe site-ul oficial al Primăriei Constanța.

 
În ultima declarație de avere depusă pe data de 13.06.2024, aceasta a menționat că deține un teren intravilan în municipiul Constanța, cu o suprafață de 254 m2, dobândit în anul 2017 prin contract de vânzare cumpărate, cotă parte cu George Popescu.
 
La categoria „Datorii”, Cristiana Popescu a menționat suma de 9.200 lei la Alpha Bank România, contractat în anul 2022 și scadent în anul 2030.
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, consilierul local a menționat un salariu de 37.800 lei ca director tehnic la SC Gea Gasinstal SRL și suma de 14.175 lei ca și consilier local.
 
Aceasta a mai declarat și sumele de 2.916 lei ca alocație de stat pentru copiii ei, David și Ștefania Popescu.
 
În cadrul declarației de interese, completată la data de 13.06.2024, Cristiana Popescu a mai declarat că este asociat la firma Creative Photo Design SRL cu o parte socială în valoare de 200 lei și administrator la Creative Photo Design SRL și MAvors Logistic Taxi SRL. Mai este membră la Asociația profesionala a urbaniștilor din România și Uniunea Salvați România filiala județeană Constanța.
 
Despre Gea Gasinstal SRL
 
Societatea Gea Gasinstal SRL a fost înființată în anul 2016, are sediul în municipiul Constanța, strada Flămânda, nr. 9 și se ocupă de „Lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociat unic și administrator este Lăzărescu George.
 
Acesta mai este administrator la Termoficare Constanța SRL.
 
Conform termene.ro, în anul 2023, societatea Gea Gasinstal SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 1.186.283 lei, cu un profit de 7.464 lei, la 9 angajați.
 
Despre Creative Photo Design SRL
 
Societatea Creative Photo Design SRL a fost radiată pe data de 17 aprilie 2024. Firma are sediul pe strada Unirii, nr. 18 din municipiul Constanța și se ocupa de „Activități fotografice”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociat unic și administrator este Cristiana Popescu.
 
Aceasta mai este administrator la Mavros Logistic Taxi SRL.
 
Conform termene.ro, în anul 2023, societatea Creative Photo Design SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 6.500 lei, cu o pierdere de 425 lei.
 
Despre Mavros Logistic Taxi SRL
 
Societatea Mavros Logistic Taxi SRL a fost înființată în anul 2011, are sediul în municipiul Constanța, strada Unirii, nr. 18 și se ocupă de „Transporturi cu taxi”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociat unic este George Popescu, iarr administratori sunt George și Cristiana Popescu.
 
Conform termene.ro, în anul 2023, societatea Mavros Logistic Taxi SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 17.956 lei, cu o pierdere de 17.956 lei, la niciun angajat.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secțiunea „Documente” a acestui articol puteți vizualiza declarațiile de avere şi cele de interese ale lui Cristiana Popescu.
 
 
Citește și:
Declarații de avere Constanța: Adriana Veronica Gheorghe, consilier județean PSD, averea și interesele (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii