Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:21 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Averea și interesele consilierului local Marius Tulică (DOCUMENTE)

ro

20 Jul, 2024 15:00 221 Marime text

 Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale consilierului local PNL, Marius Tulică, documente preluate de pe site-ul oficial al Primăriei Constanța.
 

 
Potrivit declarației de avere din data de 15.02.2024, Marius Tulică nu deține terenuri, imobile sau autoturisme. În documentul citat nu sunt menționate datorii sau conturi bancare.

Ca venituri a menționat salariul obținut de la Camera Deputaților ca și consilier parlamentar în valoare de 10.674 lei, salariul obținut de la SC Adaquest SRL Eforie, ca șef complex în valoare de 23.520 lei și 11.695 lei, indemnizație de consilier local de la Primăria Constanța.

În declarația de interese completată la data de 15.02.2024, a menționat calitatea de membru în Biroul Politic Local PNL Constanța.

  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale lui Marius Tulică.   
 
 
 Citește și:

Declarații de Avere ConstanțaConsilierul local PNL, Marius Tulică nu deține terenuri, imobile sau autoturisme (DOCUMENT)
 
 Marius Tulică revine în Consiliul Local Constanța. Magistrații de la Judecătorie i-au validat mandatul!
 
 Undă verde de la MediuAdaquest SRL ridică un apart-hotel pe aleea Belona, din Eforie Nord

 
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii