Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:04 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Averea și interesele consilierului local Serdin Muctat (DOCUMENTE)

ro

11 Jul, 2024 17:00 576 Marime text


Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui consilierului local Serdin Muctat, documente preluate de pe site-ul oficial al Primăriei Constanța.
 
În ultima declarație de avere, depusă pe 02.04.2024, a menționat că deţine 1/3 (alături de Muctat Ghiulten și Veli Ghildivan Elvida) din câte două terenuri agricole, unul de 3Ha, din Năvodari, altul de 1Ha din localitatea Lumina, ambele, moștenite în 2017. De asemenea, consilierul local a menționat că a moștenit, tot în 2017, o cotă parte de 1/3 (alături de persoanele mai sus menționate) dintr-un teren intravilan din Constanța, ce măsoară 12mp.
 
La categoria clădiri, Serdin Muctat a precizat că deține tot 1/3 dintr-un apartament de 82 mp, moștenit în 2017, alături de Ghiulten Muctat și Veli Ghildivan.
 
În declarația sa de avere, consilierul a precizat că deține un autoturism Honda Civic fabricat în 2020, dobândit prin contract de vânzare-cumpărare.
La categoria Active financiare, Muctat a precizat că deține două conturi la Banca Transilvania, unul cu un sold de 2500 de lei, deschis în 2023, altul, de 3550 de euro, deschis în 2019.
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Serdin Muctat a menţionat un venit salarial de 69543 lei, în calitate de salariat al companiei Oil Terminal SA.
 
În declarația de interese completată pe data de 01.04.2024, Serdin Muctat a declarat că este acționar la Oil Terminal Constanța, deținând 13125 acțiuni, valoarea totală a acțiunilor ridicându-se la 1575 lei.
 
De asemenea, Serdin Muctat a declarat că este membru în sindicatul Oil Terminal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale lui Serdin Muctat.    
 
Despre Oil Terminal
 
Potrivit termene.ro, societatea Oil Terminal SA a fost înființată în anul 1992, sediul social este în municipiul Constanța, iar obiectul de activitate este „Manipulări“.
 
În Oil Terminal SA pachetul de acțiuni este deținut de Ministerul Energiei (87,7579%) și de Listă persoane fizice și juridice (12,24%).
Persoane autorizate: Aurelian Ovidiu Andrei (Giurgiu) - administrator, Sebastian Valentin Bodu (București) - administrator, Cristian Florin Gheorghe (București) - administrator, Ionuț Stelian Micu (Ilfov) - administrator, George Silvian Mișa (Constanța) - administrator, George Teșeleanu (Constanța) – administrator și Ramona Ungur (București) - administrator.   
În 2022, Oil Terminal SA a avut o cifră de afaceri de 349.787.314 lei, un profit de 14.292.764 lei, iar numărul mediu de salariați a fost 996.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:
Declarații de avere Constanța Averea și interesele consilierului județean Cristian Gelu Roșca (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii