Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:15 14 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Averea și interesele inspectorului Chirana Caraman (DOCUMENTE)

ro

14 Aug, 2024 10:34 245 Marime text


Cotidianul ZIUA de Constanța prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaților celor mai importante instituții publice din județul Constanța şi ai companiilor naționale, așa cum apar acestea fie pe site-urile instituțiilor, fie pe cel al Agenției Naționale de Integritate.
 
În ediția de astăzi, prezentăm declarația de avere şi pe cea de interese ale lui Chirana Caraman, având funcția de inspector, documente preluate de pe site-ul oficial al Consiliului Județean Constanța.


În ultima declarație de avere completată la data de 09.05.2024, inspectorul a declarat că deține o casă de locuit în Constanța, cu suprafața de 120 m2, dobândită în anul 2018, cotă parte cu Mihai Caraman și un apartament în Constanța cu suprafața de 85 m2, dobândit în anul 2006 prin contract de vânzare cumpărare, titularul fiind Mihai Caraman.

Chirana Caraman a mai menționat că deține un autovehicul marca Volkswagen Polo (2005), dobândit prin contract de vânzare cumpărare și a moștenit un autovehicul marca Volkswagen Jetta (2008).

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, aceasta a declarat drepturi salariale în valoare de 40.946 lei de la CJ Constanța, salariu în valoare de 23.319 lei și dividende în valoare de 17.7649,16 lei de la TEO DDDCONS SRL și suma de 32.725,68 lei pentru activități agricole a soțului, Mihai Caraman.

În ultima declarație de avere completată la data de 09.05.2024, a menționat că este membră la Sindicatul Alternativa.

Despre TEO DDDCONS SRL 

Societatea TEO DDDCONS SRL a fost înființată în anul 2014, are sediul în Babadag, județul Tulcea, strada Republicii, nr. 100 și se ocupă de „Alte activități de curățenie”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociați sunt Mihai și Stere Caraman, iar administrator este cel din urmă.

Mihai Caraman mai este asociat și administrator la TTC Bio Resurse SRL, asociat la Ecologic Danube SRL și Biodelta Resurse SRL și administrator la Stena Biofarm Cooperativa Agricolă.

Conform termene.ro, în anul 2023, societatea TEO DDDCONS SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 295.586 lei, cu un profit de 212.965 lei, la un angajat.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

În secțiunea „Documente” a acestui articol puteți vizualiza declarațiile de avere şi cele de interese ale lui Chirana Caraman.


Citește și:
Declarații de avere: Claudiu Iulian Lesni, șef serviciu la Primăria Constanța, a câștigat, anul trecut, peste 5.000 de lei din pariuri sportive (Documente)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii