Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:31 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Ioanei Claudia Dobre, consilier local la Primăria Constanța (DOCUMENTE)

ro

03 Jul, 2024 15:03 173 Marime text
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese a Ioanei Claudia Dobre, consilier local la Primăria Constanța

În declaraţia de avere completată la data de 4.02.2024, Ioana Claudia Dobre a declarat că deține împreună cu soțul trei terenuri intravilane, situate unul în județul Brașov, dobândit în 2006, prin contract de vânzare- cumpărare, altul în județul Tulcea, dobândit în 2007, prin contract de vânzare- cumpărare și un al treilea teren în Constanța, dobândit tot prin contract devânzare- cumpărare în anul 2004.
 
Cei doi soți dețin un apartament în Constanța, dobândit în 2004, prin contract de vânzare- cumpărare și o casă de vacanță în județul Tulcea, dobândită tot prin contract devânzare- cumpărare în anul 2007. De asemenea Dobre deține și un autoturism marca Audi, dobândit în anul 2006, prin contract de vânzare-cumpărare.

Ca venituri, aceasta a încasat salariul de 1011.631 lei ca și conferențiar universitar dr., de la Universitatea Ovidius, indemnizația de Consilier Local de la Primăria Constanța de 13932 lei.

Soțul a încasat salariul de 23.457 lei de la  SC Duo Clado SRL, ca director de societate. De la SC Mihaela si Florin SRL, soțul a încasat suma de 7090 lei ca director tehnic.
 
Alte surse de venit declarate sunt o alocație de stat de la bugetul de stat a fiicei, în valoare de 3059 lei și bursă de merit  în valoare de 1119 lei.
 
Potrivit declarației de interese completată în 2024, Dobre a menționat calitatea vicepreședinte în cadrul Organizației Femeilor Social Democrate Municipiul Constanța. 
 
Despre Duo Clado SRL
 
Potrivit Termene.ro, firma înființată în anul 2001 este situată pe strada Flămânda  din Constanța și are ca activitate principală Restaurante.
 
Pentru anul 2023, a raportat cifra de afaceri de 57.700 lei, în creștere cu 80%, un profit de 17.240 lei, la un salariat.

Firma îi are ca asociat și administrator pe Dobre Laurențiu Gabriel.
 
Despre Mihaela și Florin SRL
 
Potrivit Termene.ro, firma a fost înființată în anul 1994, este situată pe strada Barcelona din Constanța și are ca activitate principală fabricarea produselor din cacao, a ciocolatei și a produselor zaharoase.
 
Pentru anul 2023, a raportat cifra de afaceri de 542.327 lei, un profit de 70.990 lei, la 5 salariați.
 
Firma o are ca asociat unic și administrator pe Grosaru Aurica Mihaela.

În Secțiunea „Documente" pot fi consultate declarațiile de avere și de interese ale Ioanei Claudia Dobre, consilier local la Primăria Constanța.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: 

Averea și interesele Ioanei Claudia Dobre, consilier local la Primăria Constanța (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii