Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:16 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Laviniei Boldea- șef birou la Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DOCUMENTE)

ro

21 Jan, 2024 14:31 1043 Marime text




foto: pexels
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Laviniei Boldea, șef birou la Direcția Sanitara Veterinară și Pentru Siguranța Alimentelor, documente preluate de pe site-ul oficial al DSVSA.



În ultima declarație de avere, depusă pe 15.06.2023, a menționat că deţine un teren intravilan (2.300 m2) în Ciorani, județul Vrancea și un altul în Constanța (225 m2), ambele dobândite prin contracte de vânzare-cumpărare.

Aceasta are și o casă de locuit (80 m2) în Ciorani, județul Vrancea și un apartament (47.02 m2), dar și încă o casă de locuit (180 m2) în Constanța.

Conform datelor înscrise în document, Boldea are un autoturism BMW, an de fabricație 2010.

Lavinia Boldea a înscris în declarația de avere și un cont curent la Alpha Bank, cu un sold la zi de 6.500 euro și fonduri de investiţii (inclusiv pensii private sau alte sisteme de acumulare) la Metropolitan Life, cu o valoare la zi de 55.667.23 lei. Aceasta are și un credit la Alpha Bank, scadent în 2048, cu o valoare de 579.171 lei.

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, a menţionat venituri din salarii, astfel: 92.741 lei consilier la DSVSA, 26.312 lei, ca și cadru didactic asociat la Liceul Tehnologic Gheorghe Miron Costin Constanța, 17.050 lei, bursă ca student doctorand de la Universitatea Dunărea de Jos din Galați și 28.871 euro, salariul soțului ca ofiter mecanic la Diegp Cali&C, Italia și 2.887 lei alocația copilului.

În ceea ce privește benituri din alte surse, a declarat suma de 6.119 euro, a soțului, ca ofițer mecanic la Seaway International și 11.224 euro concediu Medical de la Casa Maritima Italia, sumă care aparține tot soțului.

În declarația de interese a menționat calitatea de membru în cadrul Asociației Civice pentru Constanța și în Sindicatul Medicilor Veterinari.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale Laviniei Boldea.


Citește și: 

Declarații de avere ConstanțaSimona Basalic, șef Serviciu Control Oficial Siguranța Alimentelor la DSVSA, averea și interesele (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii