Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:34 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Abdurefi Semiran, consilier județean la Consiliul Județean Constanța (DOCUMENTE)

ro

23 Jun, 2024 14:53 2634 Marime text

 
 
 Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Abdurefi Semiran, consilier județean în cadrul Consiliul Județean Constanța.



 
După cum se arată în declarația de interese completată pe 14 aprilie 2024, Abdurefi Semiran este membru în Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanța.
 
Ea este și membru în sindicatul SANITAS și președinte al USR Mangalia.
 
Conform declarației de avere completată la aceiași dată, Abdurefi Semiran deține un teren intravilan în Mangalia, în suprafață de 250 mp. L-a dobândit în 2019, prin contract de vânzare – cumpărare.
 
Aceasta deține și o cotă parte dintr-un apartament situat în Constanța, în suprafață de 49 mp. L-a dobândit în 2023, prin contract de vânzare – cumpărare.
 
Consilierul județean deține și două autoturisme, ambele Wolkswagen, fabricate în 2008, respectiv 2020, cumpărate prin contracte de vânzare – cumpărare.
 
Ea are un depozit bancar la Trezoreria Mangalia, deschis în 1995 și are o valoare de 100.000 de lei și un cont în euro la BRD, deschis în 2022, în valoare de 500 de euro.
 
În declarația de avere, Semiran a raportat un salariu de 55.000 de lei de la Direcția de Sănătate Publică Constanța și o indemnizație de 14.175 de lei de la CJC.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 

 Citește și:

ZIUA LIVECandidatul USR la Primăria Mangalia, Semiran Abdurefi – „Oamenii din Mangalia trebuie să aibă curaj, să își urmeze visul”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii