Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:20 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Cristian Alexandru Dima, consilier județean PNL (DOCUMENT)

ro

30 Jun, 2024 17:00 228 Marime text
  • În declarația de interese depusă tot pe 11 iunie 2024, consilierul județean a precizat că este membru în Consiliul de Administrație al CSEI Delfinul și membru supleant în Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanța
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale primarilor, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Alexandru Cristian Dima, consilier județean din partea PNL.
 
Ultima declarație de avere a fost depusă pe 11 iunie 2024. Conform acesteia, Alexandru Cristian Dima nu a menționat că deține terenuri, clădiri sau autovehicule.
 
În anul 2021, el și-a deschis un fond de investiții la e Toro. Valoarea acestuia este de 6.456 de euro.
 
Alexandru Cristian Dima a declarat că a obținut o indemnizație de consilier județean în valoare de 14.175 de lei. De asemenea, a mai menționat un salariu de 97.980 de lei primit de la Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța.
 
În declarația de interese depusă tot pe 11 iunie 2024, consilierul județean a precizat că este membru în Consiliul de Administrație al CSEI Delfinul și membru supleant în Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanța.
 
Cristian Alexandru Dima mai este secretar general adjunct în PNL Constanța – Biroul Politic Local.
 
Declarații anterioare
 
În declaraţia de avere completată la data de 10.06.2023, Dima a declarat  venituri din salariu în valoare de 100.018 lei de la CNAPMC, Incinta Port Constanța, Gara Maritimă, 13.140 lei ca și consilier județean la CJ Constanța.
 
În declarația de interesele completată în anul 2023, consilierul județean  a declarat calitatea sa de Membru Consiliul de Administrație al Csei Delfinul Constanța și membru supleant la Consiliul de Administrație în cadrul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanța.
 
Tot în cadrul declarației de interese, Dima a mai declarat și calitatea sa de Secretar General Adjunct la PNL Constanța-Biroul Politic Local.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii