Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:57 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Daniel Cristian Oproiu, șef serviciu la Centrul Cultural Județean „Teodor T. Burada” Constanța (DOCUMENTE)

ro

27 Oct, 2024 12:22 310 Marime text

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese, documente preluate de pe site-ul oficial al Daniel Cristian Oproiu, șef serviciu la Centrul Cultural Județean „Teodor T. Burada” Constanța.



 
În ultima declarație de avere, depusă pe 14.05.2024, a menționat că deţine un teren agricol de 1,20 hectare în localitatea Corbu, dobândit în 2006, prin contract de vânzare-cumpărare, împreună cu soția, Oproiu Mirela Petrica. 

Conform datelor înscrise în document, acesta are și un teren intravilan de 625 de metri pătrați la 23 August, moștenit în 2015. De asemenea, soții au declarat o casă de locuit de 500 de metri pătrați în Valu lui Traian, achiziționată în 2006, prin contract de vânzare-cumpărare.

Referitor la bunurile mobile, a fost menționat un autoturism Mitsubishi Outlander an de fabricație 2008, obținut prin contract de vânzare-cumpărare.
 
Oproiu a înscris în declarația de avere și datorii: ca și creditori pe Oproiu Daniel Cristian (credit în valoare de 20.000 lei, scandent în 2026) și Oproiu Petrica Mirela (credit în valoare de 50.000 lei, scandent în 2025).

 La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, a menţionat venituri din salarii, astfel:   58.157 lei din salariul obținut de la Centrul Cultural Județean. Soția sa, Mirela Oproiu, a avut venituri totale de 73.944 lei, provenind atât de la Teatrul de Stat Constanța, cât și de la Universitatea Ovidius. De asemenea, cei doi copii au primit alocații de 3.504 lei fiecare.
 
Oproiu a inclus și veniturile din activități agricole, respectiv un ajutor de stat de 1.614 lei, și din prestări de servicii tehnice, în valoare de 5.000 lei.
 
 
În declarația de interese a menționat că deține 20 de părți social in cadrul Start Up Music Constanța și este membru în cadrul Asociatiei culturale Pan Art - Constanța.


 
Despre S tart Up Music SRL
 
Firma Start Up Music SRL din Valu Lui Traian, a fost înființată la data de 13.09.2018 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 9001 - Activități de interpretare artistică (spectacole).
 
Asociat unic și administrator este Oproiu Daniel-Cristian, potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 27 octombrie 2024.
 

  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale lui Daniel Cristian Oproiu.   

 

 
 
 Citește și:

Centrul „Teodor T. Burada” Constanța anunță începutul Festivalului Internațional de Film de Comedie „Mirthful” (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii