Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:58 17 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Eduard Gabriel Bădilă, inspector la CJ Constanța (DOCUMENTE )

ro

16 Sep, 2024 19:01 280 Marime text
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Eduard Gabriel Bădilă, inspector la Consiliul Județean Constanța, documente preluate de pe site-ul oficial al CJ Constanța.

 

În ultima declarație de avere, depusă pe, 24 mai 2024, a menționat că deţine un teren intravilan de 1.120 mp în Constanța, dobândit în 2004 prin contract de vânzare-cumpărare, împărțit cu soția sa. În aceeași localitate, cei doi mai dețin și un apartament de 120 mp, achiziționat în același an.
   
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Bădilă a menţionat venituri din salarii, astfel: un venit de 70.763 lei din funcția sa la CJ Constanța, iar soția sa, a încasat suma de 29.760 lei de la PSD Constanța, precum și venituri din activitatea sa independentă (Gabriela Bădilă PFA) în valoare de 5.044 lei.

În declaratia de interese a menționat calitatea de asociat in cadrul SC Uniquatro SRL - Constanța și cea de membru în cadrul Sindicat CJ Constanța.
 
 

Despre Uniquatro SRL

 
Firma Uniquatro SRL din Constanța, a fost înființată la data de 11.06.2002 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 6820 - închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.
 
Cifra de afaceri Uniquatro SRL a fost de 44,605.00 lei în anul 2023, cu o pierdere de -41,508.00 lei.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri cu 34.03%, potrivit platofmrie termene.ro, consultată la data de 16 septembrie 2024.

Uniquatro SRL a raportat un număr de 0 angajați în anul 2023.
 
Asociați sunt Eduard Gabriel Bădilăși Gabriela Bădilă (care este și administrator). Gabriela Bădilă figurează și ca persoană fizică autorizată la Bădila Gabriela PFA.

 
  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale lui Eduard Gabriel Bădilă.



Citește și:

Săracul funcţionar bogat (video)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii