Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:29 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Iulian Călin, consilier local (DOCUMENTE)

ro

30 Jun, 2024 16:54 141 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
 
Cotidianul ZIUA de Constanța prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaților celor mai importante instituții publice din județul Constanța şi ai companiilor naționale, așa cum apar acestea fie pe site-urile instituțiilor, fie pe cel al Agenției Naționale de Integritate.
 
În ediția de astăzi, prezentăm declarația de avere şi pe cea de interese ale lui Călin Iulian, având funcția de Consilier local, documente preluate de pe site-ul oficial al Primăriei Constanța.

 
În ultima declarație de avere depusă pe data de 14.06.2024 a menționat că deține două terenuri agricole în localitatea Vulturu, județul Constanța, respectiv localitatea Casimcea, județul Tulcea. Terenul din Vulturu a fost dobândit în anul 2005 prin reconstituire drept de proprietate și are o suprafață de 2.65 Ha, iar cel din Casimcea a fost dobândit în anul 2008 prin reconstituire drept de proprietate și are o suprafață de 1.87 Ha.
 
Conform datelor înscrise în document, acesta are un apartament în municipiul Constanța, dobândit în anul 1990 prin contract de vânzare cumpărare cu o suprafață de 58 m2 și o casă de locuit, dobândită în anul 2015 prin contract de vânzare cumpărare cu o suprafață de 120 m2.
 
Acesta a mai declarat că deține și un autoturism Audi, dobândit prin contract de vânzare cumpărare.
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Călin Iulian a menționat venituri din salarii astfel: 39.000 lei ca și angajat la RAJA SA și o indemnizație în valoare de 15.240 lei ca și consilier local.
 
Acesta a mai declarat și suma de 30.600 lei ce aparține soției, Călin Mihaela, ca salariu din cadrul CMG Dr. Petrovici Doru.
 
În cadrul declarației de interese, completata la data de 13.06.2024, acesta nu a făcut precizări.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 
În secțiunea „Documente” a acestui articol puteți vizualiza declarațiile de avere şi cele de interese ale lui Călin Iulian.



Citește și:
Declarații de avere Constanța: Averea și interesele lui Cosmin Ciobanu, consilier județean (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii