Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:25 06 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Răzvan Victor Lungu, inspector în cadrul CJ Constanța (DOCUMENT)

ro

06 Oct, 2024 13:13 153 Marime text

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese, ale lui Răzvan Victor Lungu, inspector în cadrul Consiliului Județean Constanța, documente preluate de pe site-ul oficial al CJ Constanța.


 
În ultima declarație de avere, depusă pe 23 mai 2024, a menționat că deţine un teren de 208 m², intravilan, în Constanța, dobândit prin moștenire (50% cota) și un altul de 1574 m², intravilan, în Agigea, dobândit prin contract de vânzare-cumpărare (50% cota).
 
Conform datelor înscrise în document, acesta mai deține și o casă de locuit, 210 m², în Constanța, dobândită prin moștenire (50% cota) și o altă casă de locuit, 180 m², în Agigea, dobândită prin contract de vânzare-cumpărare (50% cota).
 
Lungu a înscris în declarația de avere și două autoturisme: o Skoda Octavia (2005) primită moștenire și o altă Skoda Octavia (2008) primită tot moștenire.

Acesta are și un credit la Unicredit Bank, contractat în 2022 și scadent în 2027, în valoare de 80.000 lei.  

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, a menţionat venituri din salarii, astfel: 61.911 lei din activitatea de inspector și  15.546 lei, sumă ce aparține soției din activitatea de salariat la SC Keep Going SRL.
 

 În declarația de interese a menționat calitatea sa de asociat la Anera Wave SRL – Agigea și acționar la Tribuna Economica SA precum și calitatea sa de membru în cadrul Sindacatului Forța Legii.
 

 

Despre Tribuna Economica SA 

Potrivit termene.ro, această firmă este radiată din data 6 iulie 2022. 

Situația financiară pentru 2021 arăta o cifră de afaceri de 339.312 lei, o pierdere de -116.196 lei, la doi angajați.

Ca acționari figurau Pădure Paul Florian, Corneliu Rusu, Cristian Gorie, Gheorghe Iosif, Mircea Serb, Sivestru Covrig, Stere Gioga, Zamfirescu Dan Dumitru, Emilian Nicolae Stancu, Cristian Popescu, Maria Obreja, Mariana Georgeta Teodorescu, Guler Simona Mihaela, Bigan Delia - Ileana, Ecaterina A. Nicolaev, Eugen Călin, Maria Truta, Stela Lupu, Muresan Raluca, Anton Tanase, Vaage Nodita Cătălina, Rotaru Mariana, Nitu Doina, Covrig Ioana, Nelu Rădulescu, Popescu Maria, Gheorghe Elena, Alexandru Stoi.
 
Ca administratori figurau Bogdan Padure, Cristian Popescu, Gheorghe Iosif.
  

Despre Keep Going SRL

 
Firma Keep Going SRL din Constanța, a fost înființată la data de 21.12.2016 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 9329 - Alte activități recreative și distractive n.c.a..
 
Potrivit termene.ro, firma este inactivă fiscal.
 
Asociat unic și administrator este Lungu Mihaela-Ancuța. Aceasta este asociat și administrator și la Anera Wave SRL din Agigea.
 


 

Despre Anera Wave SRL

Firma Anera Wave SRL din Agigea, a fost înființată la data de 18.01.2019 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 5610 - Restaurante.
 
 Asociați sunt Lungu Mihaela-Ancuța(care este și administrator) și Lungu Răzvan Victor.  
 
 

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale lui Răzvan Victor Lungu.  




Citește și:

Averea și interesele lui Decebal Dumitrașcu, inspector superior la CJ Constanța (DOCUMENT) 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii