Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:21 04 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Cătălin Todireanu, director executiv la Direcția Ordine Publică, a contractat, anul trecut, 3 credite (DOCUMENTE)

ro

04 Aug, 2024 17:00 170 Marime text
Foto: Pexels
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţiile de avere şi de interese ale lui Cătălin Demetriad Todireanu, director executiv la Direcția Ordine Publică din cadrul Primăriei Constanța.
  • Cătălin Todireanu deține două terenuri și o casă în județul Botoșani și două imobile în județul Constanța.
  • Directorul executiv la Direcția Ordine Publică din cadrul Primăriei Constanța, Cătălin Todireanu, nu deține acțiuni sau părți sociale la nicio societate comercială.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţiile de avere şi de interese ale lui Cătălin Demetriad Todireanu, director executiv la Direcția Ordine Publică din cadrul Primăriei Constanța.
 
În declarația de avere, completată pe 31 mai 2024, directorul executiv la Direcția Ordine Publică din cadrul Primăriei Constanța, Cătălin Demetriad Todireanu, a precizat că deține două terenuri în localitatea Liveni, din județul Botoșani, ambele cumpărate în 2000. Este vorba despre un teren intravilan de 4400 mp și un teren agricol de 45.600 mp.
 
Tot în Liveni, Cătălin Todireanu a cumpărat, în anul 2000, și o casă de locuit, de 120 de metri pătrați.
 
De asemenea, la bunurile familie se adaugă un apartament de 49 mp din Constanța, cumpărat în 2011 împreună cu soția sa, Irina Nicoleta Todireanu, precum și un apartament de 87 mp în Constanța, cumpărat în 2023.
 
Directorul executiv la Direcția Ordine Publică din cadrul Primăriei Constanța conduce un automobil Suzuki, fabricat în 2022. În conturi (depozite bancare), Cătălin Todireanu deține suma de 24.692 lei.
 
În anul 2023, Cătălin Todireanu, director executiv la Direcția Ordine Publică din cadrul Primăriei Constanța, a contractat 3 credite: unul de 208.000 lei, de la BT Constanța, scadent în 2028, unul de 10.000 de euro de la o persoană fizică, scadent în 2028, și unul de 50.000 lei tot de la o persoană fizică scadent în 2028.  
 
Drepturile salariale încasate de la Primăria Constanța i-au asigurat, în 2023, lui Cătălin Todireanu un venit anual de 95.309 de lei.
 
Soția sa a încasat 28.700 lei de la SC Travel Brands din București (salariu) și 21.134 lei de la SC Accent Travel&Events SRL din București (salariu).
 
La bugetul famililiei se adaugă și suma de 5.000 de lei provenită din arenda terenului din județul Botoșani.
 
Cătălin Todireanu a încasat 5.000 de lei, dobândă de la BT Constanța. Și soția sa a încasat suma de 2.000 de lei, dobândă de la BT Constanța. De asemenea, în declarația de avere, au fost menționate și alocațiile celor doi copii, de 6.192 lei.
 
Directorul executiv la Direcția Ordine Publică din cadrul Primăriei Constanța, Cătălin Todireanu, nu deține acțiuni sau părți sociale la nicio societate comercială.
 
În Secțiunea Documente puteți consulta declarațiile de avere și de interesel ale lui Cătălin Todireanu.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
Declarații de avere Constanța. Averea și interesele lui Alin Cezar Vintilă, director executiv în Primăria Constanța (DOCUMENTE)

 Averea și interesele lui Ionuț Dumitru, șeful Poliției Locale Constanța! (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii