Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:19 20 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Corina Șerban, șef Serviciu Urmărire și Executare Silită la SPIT, averea și interesele (DOCUMENTE)

ro

30 Nov, 2023 17:00 1999 Marime text

 
  • În cea mai nouă declarație de avere prezentă pe site-ul oficial al SPIT Constanța, Corina Șerban a menționat 11 terenuri, 30 de apartamente, șase spații comerciale / de producție, o casă de locuit, o șalupă și alte două mijloace de transport, dar și un credit bancar.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale primarilor, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Corinei Șerban, șef Serviciu Urmărire și Executare Silită din SPIT (Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local) Constanța.
 
În cea mai nouă declarație de avere prezentă pe site-ul oficial al SPIT Constanța, completată pe 28 aprilie 2023, în calitate de „șef serviciu“, Corina Șerban a menționat 11 terenuri, 30 de apartamente, șase spații comerciale / de producție, o casă de locuit, o șalupă și alte două mijloace de transport, dar și un credit bancar.
 
Toate cele 11 terenuri sunt intravilane și sunt deținute de Corina Șerban alături de soțul ei, Laurențiu Șerban, cotă parte - 50%. Terenurile au fost dobândite prin contract de vânzare - cumpărare, între 2014 și 2023, opt fiind în municipiul Constanța, iar trei la Măcin, în județul Tulcea. Cel care are suprafața cea mai mare este unul din Constanța, de 1.200 de metri pătrați, dobândit în 2021.
 
Și apartamentele, spațiile comerciale / de producție și casa de locuit (dobândite prin contract de vânzare - cumpărare) sunt deținute de soții Șerban, cu cotă - parte 50%, fiind dobândite între 2014 și 2023. Cele mai multe dintre aceste clădiri sunt în municipiul Constanța, alte două în Mamaia, iar trei la Măcin.    
 
Corina Șerban a înscris în declarația de avere și trei bunuri mobile, toate dobândite prin contract de vânzare - cumpărare: o șalupă Quicksilver, un Rema și un Piaggio (acestea două la categoria „alt mijloc de transport“). Toate trei au an de fabricație 2008.  
 
În document apare și vânzarea a trei apartamente, unul pe 31 august 2021 (cumpărat de Cezar Mircea Teodorescu, cu 56.000 de euro) și două în 2022 (pe 4 februarie, cumpărător - Ionuț Adrian Bundă, cu 74.000 de euro; pe 3 octombrie - cumpărător - Mario Ionuț Giovani, cu 8.000 de lei).

 
Creditul bancar are valoare de 232.000 lei și a fost contractat în anul 2014, la BCR, având scadența în 2044.
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, au fost înscrise sume din salarii și din investiții, astfel: din salarii - Corina Șerban - 98.331 lei (de la SPIT), Laurențiu Șerban - 21.882 lei (de la SC Canguard Security SRL); din investiții - Laurențiu Șerban - 779.317 lei (dividende).
 
Ca interese, Corina Șerban a declarat calitatea de membru SLSAP.
 
Declarații anterioare
 

În declarația de avere completată pe 16 mai 2022, Corina Șerban a menționat opt terenuri intravilane, 29 de apartamente, trei spații comerciale / de producție și o casă de locuit. La bunurile mobile, au fost înscrise, pe lângă șalupa Quicksilver și mijlocul de transport Rema, și un autoturism Nissan, an de fabricație 2001. În ce privește apartamentele vândute, au fost menționate două, cele achiziționate de Cezar Mircea Teodorescu și de Ionuț Adrian Bundă.
 
Creditul bancar contractat la BCR este menționat cu valoarea de 25.000 lei, iar veniturile familiei Șerban au cuprins sumele: salarii - Corina Șerban - 96.300 lei (de la SPIT), Laurențiu Șerban - 17.340 lei (de la SC Canguard Security SRL); din investiții - Laurențiu Șerban - 330.535 lei (dividende).
 
La capitolul interese, Corina Șerban a menționat aceeași calitate de membru SLSAP.    
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale Corinei Șerban.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Declarații de avere Constanța
Averea și interesele lui Rareș George Iordache, șef serviciu la SPIT. A raportat un salariu de peste 100.000 de lei (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii