Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:54 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Liviu Merdinian, consilier local în Consiliul Local Municipal Constanța, avere și interese (DOCUMENTE)

ro

10 Jul, 2024 17:00 778 Marime text
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Liviu Merdinian, consilier local PSDîn Consiliul Local Municipial Constanța.
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Liviu Merdinian, consilier local PSDîn Consiliul Local Municipial Constanța.
 
La data de 17 iunie 2024, Liviu Medinian a completat declarațiile de avere și interese potrivit prevederilor legislative în vigoare.
 
În declarația de interese din 2024, consilierul local a menționat calitatea de asociat în Cliniderma Medical SRL și Magic Pododerm SRL, ambele din Constanța, calitatea de președinte al Uniunii Armenilor din RomâniaConstanța, dar și membru al Sindicatului Universitatea Ovidius Constanța și membru PSD.
 
Despre Cliniderma Medical SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 10 iulie 2024, Cliniderma Medical SRL a fost înființată în 2016, are sediul social în Constanța, pe strada Sarmisegetuza și se ocupă de activități de asistență medicală specializată.
 
Firma are un punct de lucru pe strada Făgetului, din oraș.
 
Asociați cu părți egale figurează Cristina și Liviu Merdinian, ambii fiind și administratorii societății.
 
Numele lui Liviu Merdinian se leagă și de Innova PHD SRL și Magic Pododerm SRL.
 
În 2023, Cliniderma Medical SRL a declarat trei angajați, profit peste 330.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 500.000 de lei.
 
Despre Magic Pododerm SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 10 iulie 2024, Magic Pododerm SRL a fost înființată în 2022, are sediul social în Constanța, pe strada Mircea cel Bătrân și se ocupă de activități de asistență medicală specializată.
 
Asociați figurează Carmen Manuela Ginghina, Andrei Teodor Dimancea și Liviu Merdinian, primii doi fiind și administratori.
 
Numele lui Carmen Manuela Ginghina se leagă și de Magic Nails SRL și Podogyn Expert SRL, iar cel al lui Andrei Teodor Dimancea, de Innovative Derm SRL, Innovagen Co SRL, Dermnet Medgrup SRL, Skincare Solutions SRL, Inova Medgrup SRL și Invoa Dermnet SRL.
 
În 2023, Magic Pododerm SRL a declarat doi angajați, profit aproape 17.000 de lei și cifra de afaceri peste 445.000 de lei.
 
Despre Innova PHD SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 10 iulie 2024, Innova PHD SRL a fost înființată în septembrie 2023, are sediul social în Constanța, pe strada Sarmisegetuza și se ocupă de activități de asistență medicală specializată.
 
Asociat unic și administrator figurează Liviu Merdinian.
 
În 2023, Innova PHD SRL a declarat un angajat, profit peste 41.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 60.000 de lei.
 
Avere
 
În declarația de avere din iunie 2024, Liviu Merdinian a menționat un teren agricol de 7,75 hectare, în Negru Vodă, cumpărat în 2008 și două case de locuit în Constanța: prima, de 259 mp, cumpărată în 2008, iar cea de-a doua, de 356 mp, cumpărată în 2019 cu soția, Cristina Merdinian.
 
La bunuri mobile au fost menționate două autoturisme BMW, fabricate în 2013, respectiv, în 2000, ambele deținute în baza unor contracte de vânzare-cumpărare.
 
La datorii a fost menționat un credit contractat în 2019, scadent în 2043, valoare „159.99 RON“.
 
Venitul anual al consilierului local PSD s-a ridicat la: 8.243 de lei (indemnizație Primăria Constanța), 90.529 de lei (salarii de la Universitatea Ovidius Constanța), 23.473 de lei (salarii de la Innova PHD SRL), 414.350 de lei (dividende), 98.736 de lei (chirii) și 6.989 de lei (arenda din Negru Vodă).
 
Venitul anual al soției sale, Cristina Merdinian, s-a ridicat la 23.319 lei (salarii de la Cliniderma Medical SRL) și 105.735 de lei (dividende), fiind menționate și alocațiile copiilor, de la Ministerul Educației și Cercetării.
 
În Secțiunea Document pot fi consultate declarațiile de avere și de interese ale lui Liviu Merdinian, consilier local PSD în CL Constanța.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Declarații de avere Constanța
Andrei Brighidău, consilier local în Constanța, avere și interese (DOCUMENTE)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii