Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:26 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Marius Liviu Petre, consilier județean în cadrul CJ Constanța, deține două automobile, un teren și o casă (DOCUMENTE)

ro

19 Jul, 2024 17:00 188 Marime text
Sursa foto: facebook/ Marius Liviu Petre
  • Marius Liviu Petre a declarat un salariu de 65.624  de lei, de la Școala Gimnazială nr. 1, Peștera, județul Constanța și o indemnizație de consilier în valoare de 14.175 lei.
  • În garaj, acesta are două automobile: un Hyndai Accent, fabricat în 2006, și Suzuki Vitara, fabricat în 2017.
  • Marius Liviu Petre a fost primarul comunei Pestera,  inspector școlar și director al școlii din localitate.
 
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediția de astăzi, prezentăm averea și interesele consilierului judeţean Marius Liviu Petre.
 
Reamintim că Marius Liviu Petre a fost primarul comunei Pestera,  inspector școlar și director al școlii din localitate.
 
Potrivit declarației de avere, completată în anul 2024 și aferentă anului 2023, Petre Marius Liviu deține un teren intravilan de 2.200 mp și o casă de locuit de 97 mp. Ambele bunuri au fost cumpărate în 2018 și sunt situate în comuna Peștera.
 
În garaj, acesta are două automobile: un Hyndai Accent, fabricat în 2006, și Suzuki Vitara, fabricat în 2017. 

În anul 2022, consilierul județean a contractat un credit de 48.00 lei, scadent în 2027. Anul trecut, Mariu Liviu Petre a câștigat 65.624 lei de la Școala Gimnazială nr. 1 Peștera și 14.175 lei de la CJC.
 
În declarația de interese completată în 2024, consilierul județean PSD a precizat că este membru în Asociația Dascălii Schimbării - Constanța. De asemenea, Marius Liviu Petre nu deține acțiuni/părți sociale în nicio societate comercială.
 
În Secțiunea „Documente" pot fi consultate declarațiile de avere și de interese ale lui Marius Liviu Petre, consilier județean la Consiliul Județean Constanța. 
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.  
Citește și:
 
Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Marius Liviu Petre, consilier județean în cadrul CJ Constanța


Declarații de avere Constanța Averea și interesele Gildei – Valentina Lazăr, consilier județean USR Plus. Are trei salarii și o indemnizație de consilier (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii